FutbolGündem

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş; Kenetlenirsek büyük başarılar gelir

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, yaşanan gelişmelerle ilgili açıklama yaptı, camiaya ve taraftarlara mesajlar yolladı.

Kulübün resmi internet sitesine açıklamalarda bulunan Şenol Güneş, Van depreminde hayatını kaybeden vatandaşlara başsağlığı dileğinde bulunarak geride kalan depremzedelerin acılarının hafifletilmesi ve yaralarının sarılması adına kulüp ve oyuncular olarak üzerlerine düşen sorumluluğu yerine getirmeye hazır olduklarını vurguladı.

Ajansspor.com’un haberine göre, Trabzonspor’u ulaştığı başarılara getiren en temel unsurun birliktelik olduğuna da değinen Şenol Güneş şöyle konuştu; Yönetim, teknik heyet, futbolcu, taraftar ve medya başta olmak üzere camiamızın içindeki tüm unsurlar elele verdiğinde çok daha büyük başarılara ulaşacağımız açıktır. Bu ortamı parçalamak isteyenlere izin vermemeliyiz. Başta Başkanımız olmak üzere tüm yönetim kurulumuz takımımızın başarısı ve kulübümüzün daha sağlam temellere oturması adına ellerinden gelen azami çabayı göstermektedir.

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş; Hedefimiz devre arasına kadar ligi en az kayıpla kapatmak

Kulübün işleyişiyle ilgili kararlar yönetimimiz tarafından alınmakta, bizler tarafından uygulanmaktadır. Sağlıklı olan da budur. Yönetimimiz daha önce görevde bulunanların hizmetlerine yenilerini katmakta, farklı projeler hayata geçirmekte ve başarılı işlere imza atmaktadır. Bugün Trabzonspor başarılıysa, bu tamamıyla başkanımızla yönetim kurulumuzun idari anlayışı ve bizlere verdikleri destekle doğru orantılıdır. Biz çalışanların görevi ise yönetim kurulumuzun kararlarını hayata geçirmektir.

Takım olarak beklenen ve hedeflenen sonuçlardan daha azına ulaştıklarını da dile getiren Şenol Güneş sözlerini şöyle tamamladı; Bunun sebepleri arasında sürekli farklı kulvarlarda üst üste müsabakalar oynamamızın etkisi büyük. Özellikle ilk devrenin sonuna kadar taraftarlarımızdan her zaman olduğu gibi sabırla bizi desteklemelerini ve takıma, oyunculara sahip çıkmalarını bekliyoruz. Hedefimiz devre arasına kadar özellikle ligi en az kayıpla kapatıp arayı iyi şekilde değerlendirmek olacaktır.

Hep birlikte sabırlı olup, hoşgörülü davranmalı ve devre arasını beklemeliyiz. Oyuncularımızın iyi niyeti ve çalışma arzularında hiçbir eksiklik görmüyoruz. Onlar da ellerinden gelenin en iyisini takım için vermeye çalışıyorlar. Bu görüşler doğrultusunda tüm taraftarlarımızı Antalyaspor maçında yanımızda görmek istiyoruz.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu