GündemTransfer

Trabzonspor Halil Altıntop’a 3, Adrian Mierzejewski’ye 5 yıllık imza attırdı

Trabzonspor’un Polonya’nın Warşova takımından transfer ettiği Adrian Mierzejewski ve dün akşam kadrosuna kattığı gurbetçi futbolcu Halil Altıntop ile resmi sözleşme imzaladı.

Trabzon’un tarihi ve turistik mekanlarından Ayasofya Müzesi’nde düzenlenen törende Adrian ile 5 yıllık, Halil Altıntop ile 3 yıllık sözleşme imzalandı. Adrian’ın 86, Halil’in ise 9 numaralı forma giyeceği açıklandı. Taraftara açık olarak gerçekleştirilen imza töreninde daha önce yapılması planlanan kolbastı gösterisi ise dün Tunceli’de polis aracına yapılan saldırıda Trabzonlu polis memuru Hakan Yavuz’un şehit olması dolayısıyla iptal edildi.

İmza törenine yoğun ilgi gösteren bordo-mavili taraftarlar, her iki futbolcuyu da sevgi gösterilerinde bulundu.
Yönetim Kurulu Üyeleri Tuncay Bekiroğlu, bu güzel anı taraftarlarla paylaştıkları için mutlu olduklarını belirterek şöyle konuştu; Trabzonspor bir imparatorluklar şehridir. Tarihin çok önemli anlarına tanıklık etmiş bir şehirdir. O yüzden imza töreni için bu tarihi mekanı seçtik.

Trabzonspor çok kısa zamanda bir olimpiyat şehri de olacak. Türkiye’nin en prestijli kurumlarından biri Trabzonspor. Bu transferlerin camiamıza ve futbolcularımıza hayırlı olmasını diliyorum. Hiçbir şey emeksiz olmuyor. Ama Trabzonspor gibi bir marka adına görüşme yaptığınız zaman her şey tereyağından kıl çeker gibi oluyor. Çünkü herkes bu ismi duyunca buraya gelmek ve bu kulüpte oynamak istiyor.

Halil Altıntop; Eskişehirspor’a imza sözü vermedim. Benim gönlüm Trabzonspor’dan yanaydı

Golcü futbolcu Halil Altıntop, Trabzonspor’da olduğu için çok mutlu olduğunu söyledi. Camiaya layık olmak için elinden geleni yapacağını ifade eden yıldız oyuncu, “Bu kulüp için ne layıksa yapacağım. Geçtiğimiz sezondan daha iyi olacağımızı düşünüyorum. Umarım hep birlikte güzel bir sezon geçiririz” dedi.

Gurbetçi futbolcu, bir basın mensubunun ‘Dün Eskişehir’deydiniz ama Trabzonspor’a imza attınız. Bu nasıl oldu?’ şeklindeki soruya da şu cevabı verdi; Gerçekten çok enteresan şeyler yaşandı. Eskişehir’e imza sözü vermediğimi ve imza atmadığımı söyleyebilirim. Benim için sözümü tutmam çok önemlidir.

Trabzonspor’un kendisine gösterdiği ilginin ise bambaşka olduğunu anlatan Halil Altıntop şöyle devam etti; Zaten başkanımız aradığında bunu daha iyi anladım. Başkan beni aradığında gönlümün buradan yana olduğunu fark ettim. Sözümde duran birisi olduğum için oraya gittim ve Eskişehir’i gördüm. Ama gönlüm Trabzonsporlaydı ve buradayım. Trabzon’da eski Halil’i yeniden göreceksiniz ve yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz.

 

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu