FutbolGündem

Trabzonspor Yönetimi’nden İbrahima Yattara’ya teşekkür plaketi

Trabzonspor Yönetimi, sezon sonunda 8 sezondur forması giydiği takımına veda etmeye hazırlanan İbrahima Yattara’ya hizmetlerinden dolayı plaket verdi.

Asbaşkan Nevzat Şakar, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde düzenlenen törende, Gineli futbolcu İbrahima Yattara’ya hizmetlerinden dolayı üzerinden resminin olduğu plaket ve kemençe verdi. Nevzat Şakar, Yattara’nın uzun yıllar kulübe büyük hizmetler verdiğini vurgulayarak, “Yattara burada 8. Sezonunu tamamlıyor. Kendisine bu hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ederiz” dedi.

Yattara da kendisine gösterilen ilgiden dolayı teşekkür etti.  Sezon sonu sözleşmesi biten İbrahima Yattara’nın Suudi Arabistan’ın Al Shabab takımı ile ön anlaşma yaptığı öğrenilmişti.

Trabzonspor, Karabük deplasmanına tam kadro gidecek

Bu arada, Trabzonspor, sezon son haftasında deplasmandaki Kardemir Karabük maçına tam kadro gidecek. Trabzonspor Kulübü’nden yapılan açıklamada, Karabükspor maçına sakat ve cezalı oyuncular da dahil olmak üzere tam kadro gideceği, izinli olan Burak Yılmaz’ın kafileye Karabük’te dahil olacağı bildirildi.

Maçın ardından da aynı şekilde tüm takımın Trabzon’a döneceği kaydedildi. Yarın saat 13.45’te Trabzon’dan THY’ye ait özel uçakla Ankara’ya, oradan da takım otobüsüyle Karabük’e geçecek olan Trabzonspor kafilesinde 24 futbolcu yer alacak.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu