FutbolGündem

Trabzonspor’da Tolunay Tafkas, Colman’ı kadro dışı bıraktı!..

Trabzonspor’da Tolunay Tafkas, Colman’ı kadro dışı bıraktı!.. Gustavo Colman’ın menajeri, oyuncunun takımdan gitmek isteğini söyledi. Tolunay Kafkas Arjantinli’yi Eskişehir kafilesine almadı.

Hürriyet Gazetesi’nin haberine göre, Trabzonspor bu akşam oynayacağı Süper Lig karşılaşması için Eskişehir’e gitmeden önce Colman depremini yaşadı. Gustavo Colman’ın menajeri Renato Cedrola Trabzon’a gelerek oyuncusunun bordo mavili formayı giymek istemediğini söyledi. Bunun üzerine Teknik direktör Tolunay Kafkas Eskişehir’e hareket edecek kafileye Arjantinli’yi dahil etmeme kararı aldı. Bordo mavililerde ayrıca Aykut, Emre, Uğur, Alim ve izinli olan Bamba da Eskişehir kafilesinde yer almadı.

FIRTINA DEPLASMANDA SERVET BIRAKTI

Bordo – mavililer Eskişehirspor karşısında alacağı galibiyetle bu sezon deplasmanlarda yaşadığı şanssızlığı kırmak istiyor. Deplasmanda oynadığı 14 maçta sadece 3 galibiyet ve 3 beraberlik alabilen Karadeniz ekibi, tam 8 deplasmandan da sahadan boynu bükük ayrıldı. Rakip sahada attığı 14 gole karşılık kalesinde 19 gol gören ve 12 puan toplayabilen Trabzonspor, deplasmanda tam 30 puan bıraktı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu