FutbolGündem

Ünal Aysal’dan Albayrak’a sert eleştiri!..

NationalTurk’ün haberine göre, Galatasaray eski başkanı Ünal Aysal, mevcut yönetimin iki numarası Abdürrahim Albayrak’ı isim vermeden sert bir şekilde eleştirdi. Aysal, ‘Daha düne kadar kapımda dolaşıp, bana yalvaranların bu açıklamalarını anlamak mümkün değil’ dedi.

Abdürrahim Albayrak’ın, eski başkan Ünal Aysal hakkında yaptığı sert açıklamalara Ünal Aysal’dan daha sert bir yanıt geldi. Milliyet’in haberine göre; Roberto Mancini’nin ayrılması ve Cesare Prandelli’nin gelişine açıklık getiren Aysal, “Mancini’yi beş dakikada getirdim, 5 dakikada da öpüşerek ayrıldık. Prandelli için de aynı şey geçerlidir. Daha önce de açıklamıştım, ama iyi anlaşılmamış ya da anlamak istememişler. Sözleşmede cezai madde olmadığını bir kez daha belirtmek isterim. Mancini nasıl ayrıldıysa, Prandelli ile de 5 dakikada öpüşüp ayrılabilirler, ama isterlerse” dedi.

Dört takım çalıştırma meselesini de anlatan Aysal, “Sanırım o da anlaşılmamış. Bu benim bir hayalimdi. Avrupa’da Galatasaray ismiyle özdeşleşen dört takım olmasını istiyordum. Sözleşmede bununla ilgili herhangi bir şey zaten yok” ifadelerini kullandı.

“Bu yönetim enkaz edebiyatı üzerinden beni vurmaya çalışıp meşhur olmak istiyor” diyen sarı-kırmızılı kulübün eski 1 numarası, “Daha düne kadar kapımda dolaşıp bana yalvaranların bu yaptıkları açıklamaları anlamak mümkün değil. Her türlü yalan yanlış ifadeye rağmen, Galatasaray’ı düşünerek konuşmama düşüncesindeydim, ama şahsıma yapılan bu açıklamalara dayanamadım. Ben buradayım ve verilmeyecek hiçbir hesabım yok. Ayrılmadan önce uluslararası bağımsız denetim kuruluşlarına yaptırdığım çalışmalar ortada. O raporda her şey ayrıntılarıyla yazıyor. Gerekirse bundan sonra da başka açıklamalar yapabilirim. Umarım buna mecbur kalmam” şeklinde konuştu.

Abdürrahim Albayrak ne demişti?

Abdurrahim Albayrak, telefonla bağlandığı 360 TV’deki Telegol programında şunları söylemişti; Galatasaraylı taraftarlar yerden göğe kadar haklıdır. Şu şartlarda Prandelli’nin arkasında kalmam zor. İçim kan ağlıyor. Eski yönetim Prandelli’ye gerçekleştirilemeyecek sözler vermiş. Cesare Prandelli’ye vaad edilenler inanılmaz. Prandelli’ye ‘Dört ülkede takım kuracağız, her sene bir ülkede takım çalıştıracaksın’ denmiş.

Bunları söyleyen Ünal Aysal. ‘Almanya’da takım kuracağım, bir sene orayı çalıştıracaksın; ertesi sene Belçika’da takım alacağım orayı çalıştıracaksın’ demiş. Şu anda futboldan memnun değilim. Mukavelesine baksanız kafayı yersiniz. İki gün sonra Avrupa maçımız var, ne olur yapmayın! Sözleşmesinde çok ağır maddeler var. Mancini hayatımda tanıdığım en dürüst insanlardan biri. 1 kuruş para almadan gitmiş. Prandelli, ‘Ben buraya çalışmaya geldim’ diyor.”

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu