FutbolGündem

Webo, Song ve Tum Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün konuğu oldu!..

Webo, Song ve Tum Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün konuğu oldu!.. Türkiye’de forma giyen ve daha önceden giymiş olan üç futbolcu, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ü ziyaret etti.

Sporx.com’un haberine göre, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün, Türkiye’yi ziyaret eden Kamerun Cumhurbaşkanı Paul Biya onuruna Çankaya Köşkü’nde verdiği resmi yemeğe Fenerbahçe’nin Kamerunlu oyuncusu Pierre Webo, Göztepe’de oynayan Herve Tum ile bir dönem Galatasaray’da oynayan Kamerun Milli Takımlar Genel Menajeri Rigobert Song da katıldı.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile eşi Hayrünnisa Gül, Türkiye’ye resmi bir ziyaret gerçekleştiren Kamerun Cumhurbaşkanı Paul Biya ve eşi Chantal Biya onuruna Çankaya Köşkü’nde resmi akşam yemeği verdi. Yemekte yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Gül, “Kamerun’u siyasi istikrarı, doğal güzellikleri ve bölgesinin ticari ve ekonomik merkezi olma özelliği ile Afrika’nın en önemli ülkelerinden biri olarak görüyoruz” dedi.

Türkiye’de öğrenim gören Kamerunlu bazı öğrencilerin de katıldığı yemekte Fenerbahçe’nin Kamerunlu oyuncusu Pierre Webo, Göztepe’de oynayan Herve Tum ile bir dönem Galatasaray’da oynayan Kamerun Milli Takımlar Genel Menajeri Rigobert Song da yer aldı. Bu arada Fenerbahçeli futbolcu Webo, Cumhurbaşkanı Gül ve konuk Cumhurbaşkanı Biya’ya Fenerbahçe forması hediye etti.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu