FutbolGündem

Fenerbahçe “Hedef 1 milyon üye” projesini tanıttı!..

Fenerbahçe “Hedef 1 milyon üye” projesini tanıttı!.. Fenerbahçe Kulübü’nün üye sayısı ile dünyanın en büyük kulübü olma hedefiyle hayata geçirdiği “Hedef 1 milyon üye” projesi görkemli bir törenle tanıtıldı.

Lansmanda konuşan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, hedeflerinin ekonomik yönden bağımsız ve güçlü bir Fenerbahçe olduğunu söyledi. Ntvspor’un haberine göre, Fenerbahçe Kulübü’nde hayata geçirilen “Hedef 1 milyon üye” projesinin tanıtımı yapıldı. Başkan Aziz Yıldırım ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nin ev sahipliğinde yapılan lansman kokteyine Fenerbahçe camiasının önde gelen isimleri, Fenerbahçeli sporcular, iş, sanat ve spor dünyasından çok sayıda davetli katıldı.

Geceye Fenerbahçe’deki görevinden istifa eden eski Asbaşkan Abdullah Kiğili’nın da katılması dikkatleri çekti. Lansman gecesinde katılan davetlilere hitap eden Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, projeyi ve hedeflerini anlattı. Konuşmalardan sonra sahneye çıkan Fenerbahçeli futbolcular, üyelik kartlarını başkan Aziz Yıldırım’ın elinden aldılar.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu