FutbolGündem

Ankaragücü ‘nde önce Cimilli şov ardından şınav cezası

Konyaspor maçı hazırlıklarını çift antrenmanla sürdüren Ankaragücü, akşam antrenmanına sempatik malzeme sorumlusu Musa Cimilli ’nin yaptığı şovla başlarken şınav cezasıyla da son verdi.

Spor Toto Süper Lig ’in 24. haftasında deplasmanda Konyaspor ’a konuk olacak olan Ankaragücü bu maçın hazırlıklarını bugün yaptığı çift antrenmanla devam ettirdi. Günün ikinci antrenmanına akşam saatlerinde çıkan Ankaragücü, takımın emektar malzemecisi Musa Cimilli ’nin kısa süreli yaptığı şovla moral depolayıp çalışmalara start verdi.

Ankaragücü ‘lü futbolcular, tecrübeli teknik adam Mesut Bakkal yönetimindeki antrenmana ısınma koşusuyla başlayıp çalışmaları topla ısınma hareketleriyle devam ettirdi. Daha sonra yarım sahada isabetli pas organizasyonu yapan Ankaragücü, 3 bölgeye ayrılmış tam sahada 3 ayrı takım halinde çift kale oyun oynadı. Sarı-Lacivertli futbolcular antrenmanın ikinci etabında ise kanat, orta ve gol organizasyonları denedi.

Mesut Bakkal ‘dan antrenman sonunda futbolculara şınav cezası

Günün ikinci antrenmanı kaleciler ile oyuncuların karşılıklı yarışmasıyla son buldu. Yarışmada tüm oyuncuların şutları sonucu; toplamda 5 gol yiyen kaleciler, toplamda 5 gol atamayan oyuncular 10’ar tane şınav cezası aldı. Antrenman soğuma koşusuyla son buldu.

1,5 saat süren günün ikinci çalışmasına Fatih, Serdar, Umut katılmazken bu oyuncular ağırlık salonunda çalışmalarını sürdürdü. Hafif sakatlığı bulunan Bora, Güven ve Metin ise takımdan ayrı bireysel antrenman yaptı. Ankaragücü yarın 14:00’da yapacağı tek antrenmanla Konyaspor maçı hazırlıklarına devam edecek.

 

 

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu