DünyaGündem

Asier Illarramendi Real Madrid’de!..

Asier Illarramendi Real Madrid’de!.. Real Madrid, bu sezon Real Sociedad’da ortaya koyduğu performansla dikkat çeken Asier Illarramendi’yi 38 milyon euro bonservis bedeli karşılığında renklerine bağladı.

Real Madrid, yaklaşık 38 milyon euroya Real Sociedad takımından Asier Illarramendi’yi transfer etti. Ntvspor’un haberine göre, Futbol hayatına Real Sociedad’ta başlayan ve geçen sezon ortaya koyduğu performansla yıldızı parlayan 23 yaşındaki lllaramendi, Real Madrid formasını giyecek.

Real Madrid’in 4. transferi olan lllarramendi için bonservis bedeli olarak 32 milyon ve vergilerle birlikte yaklaşık 38 milyon Euro ödediği belirtildi. Altı yıllık sözleşme imzalayan orta saha oyuncusu lllarremendi, yarın Santiago Bernabeu Stadı’nda basına tanıtılacak.

İspanyol basını, lllarramendi’nin teknik direktör Carlo Ancelotti’nin isteğiyle transfer ediliğini öne sürdü. Essien’i Chelsea’ye, Carvalho’yu Monaco’ya ve Callejon’u Napoli’ye gönderen Real Madrid, bu zamana kadar Carvajal, Casemiro ve Isco’yu kadrosuna katmıştı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu