FutbolGündem

Beşiktaş eski Asbaşkanı Levent Erdoğan; Bu ayıp nasıl temizlenecek!..

Beşiktaş eski Asbaşkanı Levent Erdoğan, ikinci lige düşen Beşiktaş Voleybol Erkek Takımı ‘nın yönetimin yanlışlarının kurbanı olduğunu söyledi. Levent Erdoğan, ”Bakalım Yönetim bu ayıbı nasıl temizleyecek” dedi.

Beşiktaş eski asbaşkanı Levent Erdoğan, Beşiktaş Erkek Voleybol Takımı ‘nın küme düşmesinin camia için büyük bir ayıp olduğunu söyledi. Yönetimin voleybol şubesine sahip çıkmadığını belirten Levent Erdoğan, ”Beşiktaş’ın armasını taşıyan her takım zirveye oynamak zorundadır. Bu her branş için geçerlidir. Voleybol şubesine üvey evlat muamelesi yapıldı ve sonuçta erkek takımı küme düştü” dedi.

Levent Erdoğan; Ezeli rakiplerimiz Avrupa ‘da Final Four ‘da yeralırken bizim takımımızın küme düşmesi gerçekten çok üzücü

Levent Erdoğan şöyle devam etti; Kulübün kaynaklarının plansız ve programsız şekilde kullanan yönetim, futbol dışındaki branşlara gereken kaynağı sağlamadığı için bu sonuç ortaya çıkmıştır. Futbol takımı için harcanan paranın 100’de 1’i voleybol şubesine harcansa takımlarımız bırakın kümede kalmayı hem lig de hem de Avrupa ‘da şampiyonluğa oynar. Ezeli rakiplerimizin voleybol takımları ligde şampiyonluğa oynayıp, Avrupa’da Final Four ‘da yeralırken bizim takımımızın küme düşmesi gerçekten çok üzücü. Bakalım yönetim bu ayıbı nasıl temizleyecek.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu