FutbolGündemTransfer

Bursaspor ‘lu Sercan Yıldırım; Moskova ’da patlama yapacağım

Lokomotif Moskova ’ya resmi imzayı atacak olan Sercan Yıldırım, Radyospor ’a yaptığı açıklamada transfer öyküsünü anlattı, çok özel açıklamalar yaptı.

İşte Sercan Yıldırım ’ın açıklamaları;

Bursaspor ’dan ayrılacaksam yurtdışına giderim demiştim, dediğimi yaptım. Her zaman söyledim, Bursaspor ’dan ayrılacaksam, yurtdışına bir takıma giderim demiştim. Kendi açımdan iyi olacağını düşündüm; bu nedenle Lokomotif Moskova ’yı tercih ettim. Rus bir kız arkadaşım olduğu için Rusya ’yı tercih ettiğim iddia edildi; ama asla doğru değil.

Hiçbir zaman ben işimi, özel yaşantıma karıştırmam. Böyle bir yapım var. İş konusunda son derece profesyonel davranırım. Zor bir süreç, orada ligler yeni başlayacak. Ama bir çıkış yakalamak gerekiyor. Moskova ’da patlama yapacağım. Benim için Lokomotif  Moskova bir adım bir basamak bu evreyi iyi geçmeliyim. Burada yeteneklerimi tam anlamıyla gösterip, Avrupa ’nın büyük kulüplerine transfer olacağım.

Sercan Yıldırım; Yeni transferler nedeniyle geri planda kalmadım

‘Miller ile Altidore geldi, Sercan Yıldırım arka planda kaldı’  şeklindeki yorumu doğru bulmadığını da belirten Sercan Yıldırım, şöyle devam etti;

Transferler gerçekleştiğinde iyi bir forma savaşı olacağını söylemiştim. Böyle de oldu. Tabii ki her şey teknik direktörümüzün takdiri. 11’i kendisi belirliyor. Hocamızın kararlarına saygılıyım. Elime transfer fırsatı geçtiği için değerlendirdim. Gitmemin herhangi bir sıkıntıyla ilgili yok. Hocamız herkese şans tanıdı. Menajerlerim, kendisiyle de konuştular.

Bursaspor ‘lu Sercan Yıldırım; Dönmeye karar verdiğimde tercihim yine Bursaspor olacak

‘Burasspor ’dan Türkiye ’de başka bir takıma gitmek saçmalık olurdu; çünkü Bursaspor şu anda şampiyon unvanıyla zirve yarışı yapan bir takım’ diyen Sercan Yıldırım, ”Oradan kopmak istemedim. Bursaspor çok büyük takım, umarım yurtdışından dönmeye karar verdiğimde geleceğim takım Bursaspor olur” şeklinde konuştu.

Sercan Yıldırım; Volkan Şen de Avrupa ‘ya gitmeli

‘Volkan Şen ’in de en iyi yerlere geleceğine inanıyorum. Bir takım sorunlar oldu; onun için transfer dedikoduları kafasını karıştırmış olabilir’ diyen Sercan Yıldırım, ”Kendisini her zaman çok seviyorum. Elinden gelenin en iyisini yapacak. Gidecekse sezon sonunda Avrupa’ya gitmeli” şeklinde konuştu.

‘Menajerim Engin Kırkpınar ‘dır, Metin Korkmaz çok sevdiğim ağabeyim’  diyen Sercan Yıldırım, sözlerini şöyle tamamladı; Benimle ilgili tüm temsil hakkı Engin Kırkpınar ’dadır. Menajerim kendisidir. Metin Korkmaz ise çok sevdiğim ağabeyim, aile dostumdur. Metin ağabeyi çok severim, her zaman kendisiyle görüşürüm. Fakat, transferim de doğal olarak tüm işlemleri menajerim Engin Kırkpınar yapmıştır.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu