DünyaGündem

Di Maria taraftarlardan özür diledi!..

Di Maria taraftarlardan özür diledi!.. Real Madrid’in son maçında taraftara yönelik kaba bir hareket yaptığı iddia edilen Angel di Maria yanlış anlaşıldığını belirterek taraftardan özür diledi…

Real Madrid, Santiago Bernabeu Stadı’nda Celta Vigo ile oynadığı karşılaşmada oyundan çıkarken taraftara yönelik kaba bir hareket yaptığı iddia edilen takımın Arjantinli futbolcusu Angel Di Maria’nın taraftardan özür dilediğini duyurdu. Ntvspor’un haberine göre, Real Madrid yönetimi, İspanya’da polemik konusu haline gelen olaya ilişkin resmi yayın organları televizyon kanalı ve kulübün resmi internet sitesinden açıklama yaptı.

Açıklamada, olayla ilgili Di Maria’nın görüşleri paylaşılırken, futbolcunun, “Ne taraftara, ne de teknik direktöre yönelik hiçbir saygısızlık yapmak istemedim. Yine de kendini kötü hisseden olduysa özür dilerim” ifadesine yer verildi. Di Maria, sahadan çıkarken yaptığı hareket ile ilgili “Her erkeğin, özellikle koşarken yapabileceği doğal bir hareketti. Bu, saha içinde çok kez yapılır. Televizyonda da görülüyor ki saliselik bir şey. Hiçbir şey değil” değerlendirmesinde bulundu.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu