DünyaGündem

Milan, CSKA Moskova’nın Japon futbolcusu Honda’yı renklerine bağladı!..

Milan, CSKA Moskova’nın Japon futbolcusu Honda’yı renklerine bağladı!.. Milan, Rusya’nın CSKA Moskova takımında forma giyen Japon oyuncu Keisuke Honda’yı renklerine bağladı…

Milan, Japon oyuncu Keisuke Honda’yı, Roma da Radja Nainggolan’ı kadrosuna kattı. İtalyan futbolunda ara transfer döneminin gelmesiyle Serie A kulüpleri de yeni transferlerini kamuoyuna açıklamaya başladı. Ntvspor’un haberine göre, bu sezon ligde aradığı istikrarı bulamayan Milan, Rusya’nın CSKA Moskova takımından forvet arkası hücum oyuncusu olan Japon Keisuke Honda’yı 3,5 yıllık sözleşmeyle renklerine bağladı.

Transferi daha önce gerçekleştiren Milan’ın bugün basına tanıttığı Honda, her zaman İtalyan liginde 10 numaralı formayla top koşturmayı düşlediğini ifade ederek, “Bir gün bu düşümü gerçekleştireceğimi biliyordum. Son derece kararlıyım. Sahaya çıkıp, kendimi göstermeyi iple çekiyorum” dedi.

Kırmızı – siyahlı takıma gelmeden önce kalbinin sesini dinlediğini söyleyen 27 yaşındaki Honda, takımın durumunun kötü olmadığını ama daha iyi duruma gelmesi için çalışabileceklerini ve kazanmaya ihtiyacı olduğunu kaydetti.

Honda, Milan’ın ezeli rakibi İnter’de forma giyen vatandaşı Yuto Nagatomo’nun da “İtalya’da iyi oynamazsan seni gönderirler” diyerek, kendisine İtalyan taraftarlar ve futbolu hakkında bilgi verdiğini aktardı.

NAIGGOLAN ROMA’DA! 

Serie A’ya bu sezon fırtına gibi esen ve son maçlarda performansı düşen Roma da kadrosunu Cagliari’de top koşturan Belçikalı futbolcu Radja Nainggolan ile güçlendirdi. Sarı – kırmızılı takım, 3 milyon avro karşılığında sezon sonuna kadar kiraladığı 25 yaşındaki orta saha oyuncusunu, sezon sonunda 6 milyon avro bedelle bonservisini satın alma opsiyonunu da almış oldu.

Nainggolan, Roma’nın İtalya Kupası’nda yarın Sampdoria ile yapacağı maç için Trigoria’daki tesislerde sabah antrenmana katıldı. Roma Teknik Direktörü Rudi Garcia da Nainggolan’ın transferinin büyük bir iş olduğunu belirterek, bu transferle daha güçlü hale geleceklerini belirtti.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu