FutbolGündem

Egemen Korkmaz ve Mehmet Topuz’dan iddialı açıklama; Yine şampiyon olacağız!..

Egemen Korkmaz ve Mehmet Topuz’dan iddialı açıklama; Yine şampiyon olacağız!.. Fenerbahçe’de oyuncular sağlık kontrollerinden geçmeye devam ediyor.

Hastane çıkışı soruları yanıtlayan Egemen Korkmaz ve Mehmet Topuz, gelecek sezonla ilgili iddialı açıklamalarda bulundu.

14 Temmuz’da yeni sezon hazırlıklarına başlayacak Sarı-Lacivertliler’de son olarak Egemen Korkmaz ve Mehmet Topuz sağlık kontrolünden geçti. Ntvspor’un haberine göre,testlerin ardından Fenerbahçe TV’ye konuşan Egemen Korkmaz, zor bir sezonun kendilerini beklediğini ancak yeniden şampiyon olacaklarını ifade etti.

Kamp dönemi ve lig hakkında açıklamalarda bulunan Mehmet Topuz ise, verimli bir kamp dönemi geçirerek sezona iyi başlayacaklarını söyledi. Takımdaki birlik ve beraberlik sayesinde 2013-2014 sezonunu zirvede tamamladıklarını dile getiren 30 yaşındaki oyuncu, bu sezon da şampiyon olarak 4’üncü yıldızı takacakları iddiasında bulundu.

Mehmet Topuz, yeni transfer Diego Ribas’ın takıma büyük katkı sağlayacağını dile getirerek sözlerini tamamladı.

14 Temmuz’da sezonu açacak Fenerbahçe, 15 Temmuz’da topuk yaylası’ndaki tesislerinde 12 gün sürecek kampa girecek. Sarı lacivertliler kampın ardından 2 günlük bayram izni yapacak. 31 Temmuz’da 125. kuruluş yılını kutlayan Sheffield United ile İngiltere’de karşılaşacak. İki kulüp arasındaki anlaşma gereği maçın geliri Soma’ya bağışlanacak.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu