FutbolGündem

Ergun Gürsoy; Franz Beckenbauer’a hiç yakıştıramadım!..

Ergun Gürsoy; Franz Beckenbauer’a hiç yakıştıramadım!.. Galatasaray’ın önde gelen isimlerinden, eski ikinci başkan Ergun Gürsoy, Drogba’yla ilgili sözlerinden dolayı Beckenbauer’i ayıpladığını söyledi.

Radyospor’da Özgür Sancar’ın canlı yayın konuğu olan Gürsoy, “Franz Beckenbauer’a hiç yakıştıramadım. Onun gibi büyük bir futbol adamı Drogba hakkında bu sözleri nasıl söyledi. Anlayamıyorum. Saha içerisinde herhangi bir futbolcunun saha içerisinde toplantı yapması, arkadaşlarına moral vermesi gayet normal. Kendisi de futbolculuğunda bunları yapmıştır. Bu sözleri söylemesini ayıpladım doğrusu.Teknik direktörü aşmak da ne demek? Bununla ne ilgisi var. Beckenbauer bütün işleri bıraktı da bununla mı uğraşıyor” dedi.

SNEIJDER, GALATASARAY VE İSTANBUL’U ÇOK SEVDİĞİ İÇİN İYİ OYNAMAYA BAŞLADI

Gürsoy, “Sneijder’in performansının artmasının ya da goller atmasının teknik direktör değişikliğiyle ilgisi yok. Sneijder uzun süre oynamamıştı, ilk geldiğinde pek iyi görüntü vermedi. Ama antrenmanları iyi yaptı. Düzenli çalıştı, buraya benimsedi. İlk başta buraya para kazanıp kaçarım diye bakan yabancılar. Burada yaşanılabileceğini, kariyer yapılabileceğini, para kazanılabileceğini öğreniyorlar. Sneijder de böyle. Bu yüzden performansını arttırdı. Yoksa iki günde Wesley gibi dünya çapında bir oyuncuya bir antrenör iki günde ne gibi bir değişiklik yaptırabilir ki…” ifadelerini kullandı.

Takımın gidişatından memnun olduğunu dile getiren Gürsoy, “Galatasaray’ın bu kadroyla ligde bu kadar kötü sonuçlar alması normal olmayan bir şeydi. Şimdi iyi yolda. Bence yine hedefe ulaşacağız. Fenerbahçe derbisini kadar performansını daha da arttıracak” şeklinde konuştu.

Hamit’in belindeki sorun nedeniyle ameliyat olmaması gerektiğini belirten Gürsoy, “Bu tür beli sorunlarını biliyorum. Benim tavsiyem Hamit’in bu sorunu ameliyatsız halletmesi” dedi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu