FutbolGündemTransfer

Jozy Altidore Bursaspor’a resmi imzayı attı

Bursaspor yeni transferleri Jozy Altidore, Mehmet Arı ile Mehmet Sak için Atatürk Stadı’nda görkemli bir imza töreni düzenledi.

Yaklaşık 2 bin taraftarın katıldığı törende isimleri tek tek okunarak sahaya çağrılan yeni transferler büyük ilgi gördü. Oyuncuların sahaya çıkmasıyla tribünlerdeki coşku had safhaya ulaştı. Taraftarlar yaktıkları meşaleler ile yaptıkları tezahüratlarla oyunculara ‘hoş geldiniz’ dedi.

İmza törenine Başkan İbrahim Yazıcı ile Futbol Şube Sorumlusu Mesut Mestan’ın dışındaki bütün yöneticiler katıldı. Taraftarlar “Başkan bize Messi’yi getir” diye tezahürat yaptı. Törende konuşan ABD’li oyuncu Altidore, Bursaspor gelmekten duyduğunu mutluluğu dile getirirken, “Şampiyon Bursaspor” ifadesini kullandı.

İkinci Başkan Haluk Özkıyıcı ise törendeki konuşmasında şunları söyledi; Taraftarların bu coşkusunu gördükçe her gün transfer yapasımız geliyor. Yeni 3 genç kardeşimiz çok kaliteli isimler. Bursaspor’a çok büyük katkıları olacak. Şampiyonluk mücadelesi verecek takımımıza önemli katkılarımız olacaktır.

İmza törenin ardından Altidore, Mehmet Arı ile Mehmet Sak top sektirip taraftara üçlü çektirdi. Altidore’nin annesi Gisele de imza törenini statda futbolculara ayrılan bölümde izledi. Coşku karşısında şaşırdığı gözlenen Gisele’ye taraftarlar da sevgi gösterisinde bulundu.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu