FutbolGündem

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal; Başarımızı çekemiyorlar!..

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal; Galatasaray’ın başarısını çekemiyorlar!.. Başkan Aysal, yapılan Divan Toplantısı’nda önemli açıklamalar yaptı.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu’nda düzenlenen Mart ayı Divan Toplantısı’nda kısa bir konuşma yaptı. Sporx.com’un haberine göre, Aysal, Galatasaray’ın yükselişinin süreceğini ve buna engel olanlarla mücadele etmeyi sürdüreceklerini ifade etti.

”BAŞARI SALDIRILARI ARTTIRIYOR!”

”Galatasaray olarak verdiğimiz mücadele sadece yeşil sahalarla sınırlı değil. Gelen her başarı sonrasında belli bir azınlığın salıdırısına, eleştirisine maruz kalıyoruz. Schalke maçından önce de bunları gördük, yaşadık. Drogba ve Sneijder transferlerinde de durum aynıydı. Önce gelmez, niye gelsin dediler. Daha sonra tutmaz, yaramaz demeye başladılar.”

‘YÜKSELİŞİNİZE İZİN VERMEZLER DEDİLER”

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, basından çevresiyle yaptığı bir konuşma esnasında geçen diyalogdan da ilginç bir örnek verdi. ”Bize dediler ki sizin bu yükselisinize izin vermezler. Bizim görevimiz Galatasaray için çalışmak ve Galatasaray’ın menfaatlerini göz etmektir.”

”BAŞARIMIZI İSTEMEYENLER VAR”

”Son 2 yıldır arka arkada borçlarımız azalıyor. Borçlarımız azaldıkça, sportif başarılarmız dünyada ses getirmeye başladıkça içeriden de saldırıya uğruyoruz. Bu yönetimin başarısını istemeyenler de var. Ancak biz yılmıyoruz. Her saldırıya karşı cevap verecek gücümüz var.”

”GALATASARAY’IN NEFERLERİYİZ”

”Şampiyonluklar da çeyre finaller de Galatasaray içinsa sadece ara duraktır. Bizler bu yolculukta bir süre geminin dümenini tutan Galatasaray’ın neferleriyiz. Galatasarayız misyonu bellidir. Bizler bu misyona sahip olarak kısa dönemimizde elimizden gelen mücadeleyi sergiliyoruz. Kendimize bir hedef belirledik. Galatasaray’ı 2020 yılına kadar Avrupa’nın en saygın, en güçlü 10 kulübünden biri haline getirme mücadelesi veriyoruz. Bu mücadelemiz de devam edecektir.”

Aysal son olarak yapılacak mali genel kurula herkesi beklediklerini ve burada herkese gerekli cevapları vereceklerini ifade etti.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu