GündemTransfer

Galatasaray bombayı patlattı; Prandelli ve Almeida Cim – Bom’da!..

NationalTurk’ün haberine göre, teknik direktör arayışını sürdüren Galatasaray, İtalyan teknik adam Cesare Prandelli ile görüşmelere başladığını borsaya bildirdi. Bu arada Ünal Aysal’la görüşen Hugo Almeida’nın 3 yıllığına anlaştığı iddia edildi.

Galatasaray tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklamada “Profesyonel Futbol Takımımız Teknik Direktörlüğü için Şirketimiz ile deneyimli İtalyan teknik direktör Cesare Prandelli arasında görüşmelere başlanmış olup, kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir” denildi.

Bu arada Beşiktaş ile sözleşme yenilemeyen Hugo Almeida bugün sabah saatlerinde Etiler’deki Akmerkez’e giderek Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ile görüştü.

Fanatik gazetesinin iddiasına göre ise Hugo Almeida Galatasaray’la prensipte anlaştı. Portekizli futbolcu, Türk menajeri Hakan Korkmaz ile birlikte Akmerkez’deki başkan Ünal Aysal’ın ofisinde görüştü.

Görüşme sonrasında Fanatik Gazetesi’ne açıklamalarda bulunan menajer Hakan Korkmaz, “Başkan Ünal Aysal ile görüştük. 3 yıllık anlaşmaya vardık. Resmi imzalar 2 gün sonra atılacak” açıklamasını yaptı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu