FutbolGündem

Galatasaray, Real Madrid karşısında mucize peşinde!..

Galatasaray, Real Madrid karşısında mucize peşinde!.. UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında bugün Real Madrid’i konuk edecek. Sarı – kırmızılılar, 3-0’lık yenilgiyi galibiyete çevirmeye çalışacak.  Stephane Laurent Lannoy’in yöneteceği karşılaşma 21.45’te başlayacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında bugün Real Madrid’i konuk edecek Galatasaray, yarı finalist olabilmek için adeta mucize arayacak. Ntvspor’un haberine göre, geride kalan haftada Madrid’de oynanan ilk maçı 3-0 kaybeden ve avantajı rakibine kaptıran sarı-kırmızılı ekip, bugün bu skoru çevirebilmek için sahaya çıkacak.

Galatasaray’ın yarı finalist olabilmek için Real Madrid karşısında 4 farklı skor elde etmesi gerekiyor. Sarı-kırmızılıların bugünkü karşılaşmanın normal süresini 3-0 önde tamamlaması durumunda ise müsabaka uzatmaya gidecek. Real Madrid, karşılıklı gollerin olduğu tüm 3 farklı yenilgilerde dahi turu atlayan taraf olacak.

Türk Telekom Arena’da saat 21.45’te başlayacak maçı Fransa Futbol Federasyonu’ndan Stephane Laurent Lannoy yönetecek. Galatasaray-Real Madrid maçında sarı kart cezalısı durumuna düşmeleri nedeniyle her iki takımdan ikişer oyuncu forma giyemeyecek. Madrid’de yapılan maçta sarı kart gören Galatasaray’dan Burak Yılmaz ve Dany, Real Madrid’de ise Xabi Alonso ile Sergio Ramos cezalı oldukları için bugün takımdaki yerlerini alamayacaklar.

Teknik direktör Mircea Lucescu yönetiminde 2000-2001 sezonu UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek finaline yükselen Galatasaray, diş geçiremediği Real Madrid’le yine bir çeyrek finalde kozlarını paylaşacak. O sezon ilk maçı İstanbul’da 3-2 kazanmasına karşın deplasmanda 3-0 yenilerek elenen ”Cim Bom”, bu kez deplasmanda yaptığı ilk maçı 3-0 yitirerek rövanş öncesi ümitlerini iyice azalttı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu