FutbolGündem

Paralarını alamayan Mersin İdmanyurdu futbolcularından protesto!..

Mersin İdmanyurdu, bugün paralarını alamayan futbolcuların protestosuna sahne oldu. Futbolcular, kulüp başkanı Ali Kahramanlı konuşurken kendilerini ziyaret eden vali ve belediye başkanının önünde toplantı salonunu terk ettiler.

Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, Trabzonspor maçı öncesinde takıma başarı dilemek için Macit Özcan Spor Kompleksi’nde Başkan Ali Kahramanlı ve yönetim kurulu üyeleri ve futbolcuarla bir araya geldi. Hürriyet Gazetesi’nin haberine göre, Başkan Ali Kahramanlı, toplantı salonunda konuşma yaparken futbolcular, dışarı çıkmaya başladılar. Futbolcular, alacaklarının ödenmemesi nedeniyle toplantıyı terk ettiklerini belirtirken bu duruma çok şaşıran vali ve belediye başkanı, tesislerden ayrıldı.

Başkan Ali Kahramanlı, protestodan sonra futbolcuların alacakları konusunda vali ve belediye başkanı’na bilgi verdiğini belirterek, “Bu toplantıda yönetim ve futbolcuları bir araya getirerek durum değerlendirmesi yapmak istedik. Ancak, konuşmamda kulüp ve futbolcuların alacakları konusunda bilgi verirken futbolcuların toplantıyı terk etmelerine bir anlam veremedim. Bu bir terbiyesizlik” dedi.

Öte yandan teknik direktör Nurullah Sağlam, yönetimle toplantıya girmeden önce yaqptığı açıklamada, “Futbolcuların alacakları var. Ancak bu rakam o kadarda büyük bir rakam değil. Bunu aşacak güçteyiz. Ama toplantı sırasında futbolcuların gitmesi gerçekten çok üzüldüm. Çok üzücü oldu” diye konuştu.

Futbolcular ise kendilerine ödeme yapılmasını istediler.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu