DünyaGündem

İngiltere’nin EURO 2012 kadrosu belli oldu

İngiltere’nin EURO 2012 kadrosu belli oldu. Menajer Roy Hodgson basın mensuplarının karşısına geçerek 23 kişilik listesini açıkladı. Kadroda sürpriz değişiklikler dikkat çekti.

En sürpriz isim ise Arsenal’in genç oyuncusu Alex Oxlade-Chamberlain’in takıma alınması oldu. Steven Gerrard, Frank Lampard, Ashley Cole ve John Terry gibi tecrübeli isimler yeniden kadroya dahil edilirken Rio Ferdinand’ın alınmaması kafalarda soru işaretleri oluşturdu

Euro 2012’de DGrubu’nda mücadele edecek olan İngiltere sırasıyla 7 Mart’ta Fransa, 15 Mart’ta İsveç ve 23 Mart’ta ev sahibi Ukrayna ile karşılaşacak.

Euro 2012’deki İngiltere kadrosu;

Kaleciler: Joe Hart (Man City), Rob Green (West Ham), John Ruddy (Norwich)

Defans: Glen Johnson (Liverpool), Phil Jones (Man United), John Terry (Chelsea), Joleon Lescott (Man City), Gary Cahill (Chelsea), Ashley Cole (Chelsea), Leighton Baines (Everton)

Orta Saha: Theo Walcott (Arsenal), Stewart Downing (Liverpool), Alex Oxlade-Chamberlain (Arsenal), Steven Gerrard (Liverpool), Gareth Barry (Man City), Frank Lampard (Chelsea), Scott Parker (Tottenham), Ashley Young (Man United), James Milner (Man City)

Forvetler: Wayne Rooney (Man United), Danny Welbeck (Man United), Andy Carroll (Liverpool), Jermain Defoe (Tottenham)

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu