Seyahat

Mario Balotelli, İbiza Adası’nda kızlarla tatilin keyfini çıkartıyor

Mario Balotelli tatilini İspanyol adası İbiza’da kızların yoğun ilgisi altında geçiriyor. Kız arkadaşını hamile bıraktığı iddia edilen Mario Balotelli onlarca kızla beraber görüntülendiği İbiza tatilinde son olarak Paris Hilton ile yakalandı.

NationalTurk’ün haberine göre, futbolun haşarı çocuğu Mario Balotelli, Ibiza tatilinde kelimenin tam anlamıyla şov yapıyor. Hergün onlarca kadın hayranıyla görüntülenen Balotelli, Ibiza ‘da satın aldığı dairesinde giydiği enteresan kıyafetlerle göründüğü günün akşamı bir Ibiza partisinde bu kez de gece alemlerinin yaramaz kızı Paris Hilton ile görüntülendi.

Saha içinde oynadığı futbol sergilediği delilik sınırlarında gezen dengesiz tavırları ve saha dışındaki kız arkadaş ve sevgili maceralarıyla da basına sürekli malzeme olayı başaran Mario Balotelli, yaztatilini geçirdiği İspanya’nın enfes tatil adası Ibiza’da yine gündeme oturdu.

Balotelli İbiza ‘da iş başında

İtalya Milli Takımı ile Euro 2012’de oldukça iyi bir performans gösteren ve takımını finale taşıyan ‘Super’ Mario Balotelli, İtalya finalde İspanya’ya yenilince ikincilikle yetinmek zorunda kalmıştı.

Stresli ve uzun sezonunun ardında soluğu İspanya’nın meşhur tatil cenneti İbiza adasındaki dairesinde alan Mario Balotelli, geçen hafta objektiflere elinle içki ve nargile ile yakalanmıştı.

Dairesinde giydiği enteresan renkli donuyla kameralara adeta kas şov yapan Italyan golcü, aynı gün sahilde birbirinden güzel kadınlarla yakın temas halindeyken görüntülenen Balotelli , esas şovunu günün akşamında katıldığı bir İbiza partisinde yaptı.

Balotelli partide İbiza’yı mesken tutan sosyetik güzel Paris Hilton ile kolayca kaynaştı ve çılgın ikili eğlenirken fotoğrafçılara yakalandı.

İspanya’nın İbiza adası sosyete, sanat ve spor camiasının vazgeçemediği tatil cenneti haline dönüştü. İbiza adasında rahatça ve ada s dolaşabilen ünlüler, ada sakinlerinin kendilerini hiçbir zaman rahatsız etmediğini ve gönüllerince İbiza adasının ve İbiza güneşinin tadını çıkardıklarını belirtiyorlar.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu