DünyaFutbolGündem

Liverpool, Steven Gerrard ile nikah tazeledi!..

Liverpool, Steven Gerrard ile nikah tazeledi!..  Liverpool kaptanı Steven Gerrard kulübüyle önümüzdeki sezon sona eren sözleşmesini uzattı. Tecrübeli yıldız, takımıyla 2 yıllık yeni kontrata imza attı.

Liverpool kaptanı Steven Gerrard kulübüyle önümüzdeki sezon sona eren sözleşmesini uzattı. Tecrübeli yıldız, takımıyla 2 yıllık yeni kontrata imza attı. Ntvspor’un haberine göre, altyapısından yetiştiği Liverpool’da 1998’den bu yana forma giyen 33 yaşındaki oyuncu; 2 yıllık yeni kontrata imza attı.

Liverpool resmi sitesine açıklamalarda bulunan Steven Gerrard; çok mutlu olduğunu dile getirdi. “herkes Liverpool’un benim için ne anlam ifade ettiğini çok iyi biliyor” açıklamasında bulunan 33 yaşındaki yıldız; atılan imza nedeniyle yeni sezonda futboluna daha rahat odaklanabileceğini belirtti.

630 kez Liverpool formasını giyen ve bu maçlarda 159 gol kaydeden Steven Gerrard, Kırmızılar’la birer kez Şampiyonlar Ligi ve UEFA Kupası şampiyonluğu kazandı. Ligde hiç şampiyonluk yaşamayan Steven Gerrard; ikişer kez Federasyon Kupası ve Lig Kupası zaferleri tatmıştı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu