FutbolGündemTransfer

Trabzonspor Jaja ile 4 yıllık sözleşme imzaladı

Trabzonspor, Ukrayna’nın Metalist Kharkiv takımından transfer ettiği Brezilyalı forvet oyuncusu Jackson Avelino Coelho (Jaja) ile sözleşme imzaladı. Genç futbolcu, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde Kulüp Genel Sekreteri Hasan Yener’in de hazır bulunduğu törenle 4 yıllık sözleşmeye imza attı.

Genel Sekreter Hasan Yener, Jaja’nın uzun yıllar Trabzonspor’a katkı sağlayacağına inandığını dile getirdi. Yener, Trabzonspor olarak hep üst sıraları hedeflediklerini belirterek, “Bizim hedefimiz ligde hep zirvede yer almak. Süper Kupa maçında da Trabzonspor’un kadrosunun ne denli güçlü olduğunu tüm kamuoyu kabul etti. Bu konuda teknik direktörümüz Şenol Güneş’in bir takım yaratma ve özverili çalışmasıyla gerçekten iyi oydayız. İyi şeyler hedefliyoruz ve bu hedeflere de hep birlikte ulaşıyoruz.” dedi.

Jaja’nın Trabzonszpor’a uzun yıllar başarılı bir şekilde hizmet edeceğini ifade eden Yener, “Gerek taraftarımıza gerekse Türk futbolseverlere iyi bir futbol seyrettireceğine ve güzel golleriyle de bunu süsleyeceğine inanıyorum.” diye konuştu. Brezilya oyuncu ise Trabzonspor’a gelerek çok önemli bir hayalini gerçekleştirdiğini söyledi.

Jaja, “Türkiye gibi çok önemli bir ülke futbol oynama şansını elde edeceğim ve Trabzonspor forması altında çok önemli mücadelelerde bulunacağım. Bu mücadelenin için de takım elimden gelenin en iyisin yapıp takıma faydalı olmaya çalışacağım.” ifadelerini kullandı.

Daha çok serbest oynamayı seven bir futbolcu olduğunu kaydeden Jaja, şöyle devam etti: “Burada önemli olan takıma faydalı olabilmek. Şimdi burada bir gol rakamı söylemem doğru olmaz. Ama elimden geleni yapacağım. Ayağına top isteyen bir forvet tipi değilim. Daha çok top kapmak için mücadele eden bir yapım var.

Son 3 – 4 sezonda iyi oynadım. 40 gol attım fakat buna rağmen Brezilya milli takımında oynayamadım. Trabzonspor’a bu yüzden geldim. Burada göz önünde olduğumu biliyorum. Burada da aynı gol rakamlarına ulaşırsam milli takım hedefine çok daha rahat ulaşabileceğimi düşünüyorum.”

Yener, daha sonra genç futbolcuya TrabzonCell hattı hediye etti. Yeni takımın forması ile idman sahasına çıkan Jaja, basına poz verdi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu