FutbolGündem

Kardemir Karabük’te hedef galibiyet

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, Trabzonspor’la izleyenlere zevk veren bir karşılaşma oynayacaklarını söyledi.

Kardemir Karabükspor’da, teknik direktör Yücel İldiz, ”Trabzonspor’la zorlu, bir o kadar da izleyenlere zevk veren bir maç yapacağız” dedi. Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, cuma günü ilk yarının son maçında Trabzonspor ile karşılaşacaklarını, hazırlıklarını tesislerinde sürdürdüklerini söyledi.

Kart cezalısı Hakan Söyler ile sakatlığı devam eden Tozo ile Cernat’ın Trabzon’a götürülmeyeceğini anlatan Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü İldiz şöyle devam etti: Trabzonspor ligde lider ayrıca çok coşkulu oynuyorlar. Özellikle seyircisiyle bütünleştiğinde çok iyi mücadele ediyorlar. Avni Aker’de çok güzel bir futbol akşamı olacak diye düşünüyorum.

Trabzonspor ile zorlu, bir o kadar da izleyenlere zevk veren bir maç yapacağız. Bu karşılaşma puan cetvelindeki yerimizi ciddi şekilde etkileyecek. Trabzonspor da ilk yarıyı galibiyetle kapatmak isteyecektir. Biz de orada elimizden geldiğince kazanma adına her şeyi yapacağız. Çıkıp elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu