DünyaGündem

ManU’dan Mesut Özil için Real Madrid’e 45 milyon euro!..

ManU’dan Mesut Özil için Real Madrid’e 45 milyon euro!.. Manchester United, Türk yıldız için 45 milyon euroyu gözden çıkarttı…

Mesut Özil’e talip var. Yıldız futbolcunun transferi için konuşulan rakam tam 45 milyon euro. Eurosport’un haberine göre, Mesut Özil’in Real Madrd günleri sona ermek üzere. İspanyol basınının iddiasına göre yıldız futbolcu için eflatun beyazlılara 45 milyon euro teklif edildi.

Sezon öncesi Malaga’dan transfer edilen genç Isco’nun takıma katılmasıyla sağ kanada yakın oynamaya başlayan Mesut Özil’in, olası bir Gareth Bale transferiyle birlikte forma şansının azalacağını düşündüğü ve Dünya Kupası’na tam olarak hazır girebilmek için takımdan ayrılmaya sıcak baktığı söyleniyor. Yıldız oyuncunun ismi birkaç hafta önce Manchester United’la anılmıştı.

Takımdaki geleceğinin belirsiz olması nedeniyle morali bozuk olan Mesut Özil, 68 dakika forma giyebildiği Betis maçından sonra, takımın yeni teknik direktörü Carlo Ancelotti tarafından defansif görevini yeterince yerine getirmediği gerekçesiyle eleştirilmişti. Real Madrid’de bu sezon dördüncü yılını geçiren 24 yaşındaki futbolcunun, takımıyla çıktığı 158 resmi maçta 27 golü ve 81 asisti bulunuyor.

 

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu