FutbolGündem

Mehmet Özdilek; Necati’nin transferiyle ilgili bir teklif yok

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, golcü futbolcu Necati Ateş için dört büyüklerin herhangi bir girişimde olmadığını söyledi.

Spor Toto Süper Lig’in ilk devresini 23 puanla 10’ncu sırada tamamlayan MP Antalyaspor, yarın oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası’ndaki Beypazarı Şekerspor hazırlıklarına bugün yaptığı tek idmanla devam ediyor. Hasan Subaşı Tesisleri’nde gerçekleştirilen idman öncesi basın mensuplarının sorularını ayaküstü cevaplayan Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Ziraat Türkiye Kupası’nda ilk oynadıkları Gaziantepspor maçını kaybettiklerini, tekrar bir sürpriz yaşamamak için Beypazarı karşılaşmasını kazanmak istediklerini belirtti.

Kupada oynanacak olan Gaziantep-Galatasaray maçının sonucunun kendileri için çok önemli olduğunu kaydeden Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Özdilek, “Ama biz ilk önce kendi işimizi yapmalıyız. Onun için tek amacımız var kazanmak. Kazanmak için de gereken her şeyi yapacağız” dedi.

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek; Necati’ye ya da kulübe gelen resmi bir teklif yok

Spor Toto Süper Lig’in son haftasında da 2 gol kaydeden, oynadığı futbolla bu sezon kendisini tekrardan ispatlayan Medical Park Antalyasporlu Necati Ateş isminin transfer listelerinde olduğunun sorulması üzerine Mehmet Özdilek, şuana kadar kulüplerine gelen bir teklifin olmadığını belirtti. Sözleşmelere atılan imzaların çok önemli olduğuna inanmadığını ifade eden Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, “Önemli olan bu herkes için geçerli. Sırf Necati için geçerli değil.

Bir oyuncu bulunduğu ortamda mutlu olmalı. Mutlu oluyorsa çok da fazla irdelemenin bir anlamı yok. Ama hiçbir zaman varsayımlar üzerinde konuşup onlarla ilgili yorum yapmayı da doğru bulmuyorum. Böyle bir şey olmadı. Olmadığı içinde olursa ile de bakmak çok da sağlıklı değil. Oyuncunun kendi düşüncesi çok önemlidir.

Medical Park Antalyaspor’un ligin ilk devresini 23 puanla 10’ncı sırada tamamladığını hatırlatan Mehmet Özdilek, 17 haftalık dilimde takımının oyunsal anlamda çok iniş çıkış yaşamadığını aynı seviyede futbol oynadığını savundu. Medical Park Antalyaspor’un oynadığı oyundan herkesin keyif aldığını hatırlatan Mehmet Özdilek, “İlk yarıda 23 puan iyi bir puan olarak düşünüyorum.

İkinci yarının daha zor olacağını da tahmin ediyorum. Aynı kararlılığı ikinci yarıda da sürdürmemiz gerekiyor. Beni en fazla üzen ilk yarı boyunca iki maç vardı. Bunlardan birisi Fenerbahçe maçı bir de Buca’da oynadığımız maç. Buradan beklemediğimiz mağlubiyetler aldık.

Öte yandan yarın oynanacak olan Beypazarı Şekerspor karşılaşmasında Uğur ile Kerem’in forma şansı bulamayacağı öğrenildi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu