DünyaGündem

Mourinho,Brezilya’nın teklifini kabul etmedi!…

Brezilyada düzenlenen 2014 Dünya Kupası’nda ev sahibi Brezilya’nın yarı finalde Almanya’ya 7-1’lik rekor bir skorla yenilmesinin ardından Felipe Scolari’nin görevine son verilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Son günlerde Brezilya’nın Almanya’ya 7-1’lik skorla yenilmesinin ardından,eleştiri oklarının merkezinde bulunan Felipe Scolari’nin görevden alınmasına kesin gözüyle bakılıyor.7-1’lik skor sonrası adeta çılgına dönen halk,takımın başına daha adaletli ve sistemli bir teknik direktör gelmesi için baskı yapıyor.

Eş zamanlı olarak Brezilya Futbol Fedarasyon’nunda Scolari’yi görevden alması an meselesi.Yapılan açıklamalarla beraber yöneiciler teknik direktör arayışına zaman kaybetmeden başladı.

Brezilya ve İspanyol medyasının ortak olarak attığı manşetlerde ise bambaşka bir spekülasyon yer alıyor.Brezilya Futbol Fedarasyo’nun Jose Mourinho’ya teklif götürdüğü,fakat Jose’nin Chelsea’den ayrılmak gibi bir düşüncesi olmadığını iletip,nazik bir dille teklife teşekkür ettiği ortaya atıldı.

Jose Mourinho’nun milli takım çalıştırma isteği

Jose Mourinho’nun 2010 yılında Real Madrid’i çalıştırırken, Portekiz Milli Takımı’ndan gelen teklifi kabul etmek istemesi, başkan Perez ve Real Madrid’li yöneticiler tarafından olumsuz karşılanmış, Jose ise başına geçemediği Portekiz Milli Takımı sonrası içinden geçenleri aktarmak adına özel bir röportaj vermişti. Röportajda Jose ” Birgün milli takım çalıştırısam bu kendi ülkemin takımı olmasını umut ediyorum,çünkü külüp takımı çalıştırmayı bıraktıktan sonra Portekiz Milli Takımı’nın başına geçip başarı elde etmek istiyorum” şeklinde bayenat vermişti.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu