FutbolFutbolda ŞiddetGündemŞike ÇetesiŞike DedikodularıŞike Dosyaları

Beşiktaşlı futbolcular, Adalı, Havutçu ve Ateş’i ziyaret etti

Bali Balayı Turları

besiktasli futbolcular adali ve havutcuyu ziyaret etti futbolistanBeşiktaşlı futbolcular Egemen Korkmaz, Ekrem Dağ, İsmail Köybaşı, Necip Uysal ve Mustafa Pektemek’ten Metris Cezaevi’ne ziyaret.

Şike sorusturması kapsamında Metris Cezaevi’nde tutuklu bulunan Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı, teknik direktör Tayfur Havutçu ve siyah-beyazlı kulübün başkanı Yıldırım Demirören’in protokol müdürü Ahmet Ateş’i bugün de siyah-beyazlı oyuncular ziyaret etti.

Metris Cezaevi’nde tutuklu bulunun Serdal Adalı, Tayfur Havutçu ve Ahmet Ateş’i bugün futbol komitesi üyesi Cengiz Zülfikaroğlu, futbolculardan Egemen Korkmaz, Ekrem Dağ, İsmail Köybaşı, Necip Uysal ve Mustafa Pektemek ziyaret etti. Ziyaret öncesinde ve sonrasında açıklama yapmayan Beşiktaş heyeti ziyaretlerinin ardından cezaevinden ayrıldılar.

Görüşmede, takımın durumu ile dünkü Bursaspor-Beşiktaş maçının konuşulduğu, futbolcuların galibiyeti Serdal Adalı, Tayfur Havutçu ve Ahmet Ateş’e hediye ettiklerini öğrenildi.

[adrotate banner=”103″] [adrotate banner=”105″]

NationalTurk

Bir yanıt yazın

Bali Otelleri
Başa dön tuşu