FutbolGündem

Polatlı Bugsaşspor, Play – Off’lardan men edilmesine itiraz etti!..

Polatlı Bugsaşspor, Play – Off’lardan men edilmesine itiraz etti!.. Spor Toto 2.Lig ekiplerinden Polatlı Bugsaşspor, Play-off’lardan men edilmesine itiraz etti.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından Ankaraspor ile bağlarını koparmadığı için Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta play-off oynamayacağı açıklanan Polatlı BUGSAŞ, Tahkim Kuruluna başvuracak. Sporx.com’un haberine göre, Kulüp Genel Menajeri Abdülkadir Dişçi,  Tahkim Kuruluna müracaat ederek adaletli bir sonuç alacaklarına ve haklı sportif başarı elde etmiş takımlarının emeğinin boşa çıkarılmayacağına inandıklarını söyledi.

TFF’nin Ankaraspor A.Ş. ile Polatlı BUGSAŞ Spor arasındaki hukuki bağın sona erdirilmesi hususunda gerekli uyarıları yaptığını hatırlatan Dişçi, kendilerinin de iki kulüp arasında “bağları olduğunu bilinen” kişilerin Ankaraspor A.Ş. deki hakim hisselerinin satışının gerçekleştirildiğini, ilgili evrakların da TFF’ye verildiğini ifade etti.

Kulüp olarak kendilerinden istenilen belgeleri “son derece iyi niyetli” bir şekilde hazırladıklarını belirten Dişçi, şöyle devam etti:

“Bildiğimiz tüm eksiklikleri yerine getirdiğimizi halde TFF’nin 13 Mayıs tarihli yazısı ile play-off oynama hakkımız elimizden alındı. Kulüp olarak bildiğimiz eksikliklerimizi nasıl giderdiysek Türkiye Futbol Federasyonun 13 Mayıs tarihli yazısında, adı geçen ve organik bağları devam eden kişilerin de bağını sonlandırmaya hazır olduğumuzu belirtmek isteriz.

Bu bağlamda Tahkim Kuruluna müracaat edip adaletli bir sonuç alacağımıza ve haklı sportif başarı elde etmiş bir takımın emeğinin boşa çıkarılmayacağına inanıyoruz. İki yıldır play-off oynayan, üçüncü sezonda da hak kazanan takımımızın yerine, sportif başarısı olmayan bir takımın gönderilecek olmasını kamuoyunun takdirine sunmaktayız.”

Kulüp olarak adaletin tecelli edeceğine inandıklarını ve play-off müsabakalarına katılacakmış gibi antrenmanlara devam ettiklerini dile getiren Dişçi, “Futbolcu ve teknik ekibimizin bir sezon boyunca vermiş olduğu emeğin boşa gitmemesi temennimizdir” şeklinde konuştu.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu