FutbolGündem

Şenol Güneş; Teofilo’yu Trabzonspor’a kazandırmalıyız

Trabzonspor, dört koldan transfer çalışmalarını sürdürüyor. Önceliğini forvete veren Trabzonspor Yönetimi, Teofilo’nun durumunu da çözmeye çalışıyor.

Trabzonspor’da göreve gelen yeni yönetim ikinci yarıya daha güçlü kadro ile girmek için sıkı çalışma içine girdi. Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş’in verdiği rapor doğrultusunda hareket eden bordo-mavililer, transferde önceliği forvet mevkiine vermesine rağmen şehri izinsiz olarak terk eden Kolombiyalı Teofilo sorununu çözmeye çalışıyor. Kolombiyalı oyuncuya büyük bir emek veren Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş’in de oyuncunun Trabzonspor’a kazandırılmasından yana tavır ortaya koyduğu öğrenildi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş; Hücumda alternatif oyuncu eksikliği var

“Biz mükemmel değiliz bizim de sorunlarımız var” diyen Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, beklenmedik şekilde Teofilo’nun aralarından ayrıldığını belirterek şöyle konuştu; Kendisi açıklama yapmadan gitti. Jaja son aşamada ayrıldı. Takım içindeki bazı oyuncularımızın sorunlarını aza indirebilirsek sorunlarımızı azaltacağız. Bu ayrılan oyuncularımız durumlarına göre transfer yapma durumumuz var.

Ayrılan oyuncular bizimle birlikte olsalardı bile biz zaten 2-3 oyuncu transfer etmeyi planlıyorduk. Jaja’nın geri döneceğini düşünüyorum. Ama Teofilo’nun ayrılışı ile hücum gücünde alternatif oyuncumuz eksik olduğu için oraya yeni bir oyuncu almaya düşünüyoruz. Bunun dışında iki alan için takviye yapmayı düşünüyoruz ama şu anda bir sonuç almış değiliz.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu