FutbolGündem

Trabzonspor ‘un yeni kurtarıcısı Alanzinho!..

Ligde şampiyonluk mücadelesi veren Trabzonspor, 60 puanla zirveyi paylaştığı rakibi Fenerbahçe’yi takibini sürdürüyor.

Süper Lig ‘de sona doğru yaklaştıkça iki takım arasındaki rekabet kıyasıya sürürken Brezilyalı oyuncu Alanzinho, son dakikalarda attığı gollerle takımını adeta ipten alıyor. Birçok maçta yedek soyunmasına rağmen bunu sorun etmeyen Alanzinho, 22. haftada deplasmanda 2-1 kazanılan Manisaspor maçında olduğu gibi dün de Gençlerbirliği karşısında son dakikalarda attığı golle galibiyetin mimarı oldu.

Ligde busezon görev aldığı maçlarda toplam 4 gol atan Alanzinho, özellikle ligin ikinci yarısında sonradan girdiği maçlarda attığı gollerle takımına hayat veren isim oldu. Alanzinho, Manisa deplasmanında olduğu gibi Gençlerbirliği deplasmanında da ikinci kez takımını adeta ipten alıp, şampiyonluk yürüyüşünü sürdürmesini sağladı.

Alanzinho; Galibiyeti getiren golü atmak tabi ki güzel ama biz takımız

Birçok maçta yedek kulübesinde oturmasına rağmen bunu sorun etmeyen Alanzinho, Gençlerbirliği galibiyetinin ardından teknik direktör Şenol Güneş ile Başkan Sadri Şener başta olmak üzere takım arkadaşlarının da özel olarak tebrik ettiği bildirildi. Attığı gollerle şampiyonluk yarışında takımına katkı yaptığı için çok mutlu olduğunu ifade eden Alanzinho, şampiyonluk yarışını sezon sonuna kadar sürdürmekte kararlı olduklarını belirtti.

Gençlerbirliği maçında attığı golün çok anlamlı olduğunu ifade eden Alanzinho, “Karşılaşmanın ikinci yarısında çok iyi mücadele ettik ama istediğimiz golü  atamamıştık. Galibiyeti getiren golü atmak tabi ki güzel ama biz takımız. Kazanmışsak takım olarak kazandık. Hele de bu golün şampiyonluk yolunda ne kadar önemli olduğunu bilmek bambaşka bir duygu. Şampiyonluğu istiyoruz ve bunun için de her şeyimizi ortaya koyuyoruz” diye konuştu.

Gençlerbirliği maçının ardından bir gün izin yapacak Trabzonspor, 27. haftada sahasında oynayacağı Konyaspor maçının hazırlıklarına yarın başlayacak.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu