FutbolGündem

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener; Artık geleceğin planlarını yapıyoruz

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, yeni sezonda beklentilere cevap verecek, Şampiyonlar Ligi’ne girebilecek bir kadro kurmaya çalıştıklarını söyledi.

Sadri Şener, Trabzonspor Dergisi’nin bu ayki sayısındaki yazısında, artık geçmişe takılmak yerine geleceğin planlarını yapmaları gerektiğine inandığını ifade etti.

Bu doğrultuda beklentilere yanıt verecek, Şampiyonlar Ligi’ne girebilecek bir kadro kurmaya çalıştıklarını belirten Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, kampa kadar tüm eksikleri gidermenin çabası içerisinde olduklarına değindi.

Transferde öncelikle giden oyuncuların yerine ve takımdaki eksiklere göre adımlar attıklarını kaleme alan Başkan Sadri Şener, “Amacımız ligde yine şampiyonluk mücadelesinin içinde olmak ve bu kez başarmak. Aynı zamanda Avrupa’yı, yani Şampiyonlar Ligi’ni de çok istiyoruz. Hem deneyimli oyuncular hem de gelecek yatırımı niteliğinde futbolcular aldık, almaya da devam ediyoruz. Kamp süresine kadar da çalışıp hocamıza hazır bir kadro teslim edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Başkan Sadri Şener;  Herkesi daha duyarlı olmaya ve kulübü sahiplenmeye çağırıyoruz

Eleştirilere de her zaman açık olduklarına vurgu yapan Sadri Şener sözlerini şöyle tamamladı; Özellikle futbolun içerisinde olup da eleştirilmemek mümkün değil. Herkesin bir doğrusu var. Bu doğrulara göre görüşlerini dile getirebilir. Ancak biz de kendimize göre en doğruları yapmak için çalışıyoruz.

Bu yönde bizi her zaman destekleyen değerli taraftarlarımızdan en büyük beklentimiz kombine kart satışının geçen senenin de üzerine çıkması. Burada beklentimiz işin maddi değil, manevi boyutu. Taraftarımızın satışlara vereceği destek, takımı sahiplenmenin en önemli göstergesidir. O nedenle de herkesi daha duyarlı olmaya ve kulübü sahiplenmeye çağırıyoruz.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu