GündemTransfer

Trabzonspor’da imza şov!..

Trabzonspor’da imza şov!.. Trabzonspor devre arasında kadroya genç oyuncuları dahil etti! Bordo – maviller yeni transferleri Şahin Aygüneş, Gökhan Alsan ve Mustafa Akbaş’la kulüp binasında düzenlenen törenle sözleşme imzaladı.

Trabzonspor Kulübü’nün yeni transferleri Şahin Aygüneş, Gökhan Alsan ve Mustafa Akbaş sözleşme imzaladı. Ntvspor’un haberine göre, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde düzenlenen imza töreninde konuşan Asbaşkan Ali Kemal Başaran, bu transferlerle Trabzonspor’un altyapıya dönük bir hamle gerçekleştirdiğini belirterek, “Şahin’i, Gökhan ve Mustafa’dan ayırmıyorum. Çünkü o da Trabzon kökenli birisi. Kendilerinin Trabzonspor’a çok yararlı olacaklarına inanıyorum” dedi.

Futbolcuların bordo – mavili takımda başarılı olacağına inandığını ifade eden Başaran, “Kendileri burada yükselecekler ve inşallah milli takıma kadar yolculuklarına devam edecekler. Ben onların bu azmi göstereceklerini biliyorum. Biz üzerimize düşen görevi yapmaya her zaman hazırız” ifadelerini kullandı.

“KENDİMİ BURADA BULACAĞIM” 

Kasımpaşa’dan 3,5 yıllığına transfer edilen Şahin Aygüneş, Trabzonspor’a transfer olmasının kendisi için gurur kaynağı olduğunu vurgulayarak, “İnşallah Trabzonspor’da faydalı şekilde oynamaya başlar ve uzun seneler geçiririm. Burada taraftara mutluluk yaşatmak istiyorum. Son 4.5 yıldır Kasımpaşa’daydım ve 3 sene de neredeyse bütün maçlarda oynadım. Daha sonra bir sakatlık geçirdim ve o yüzden oynama şansı bulamamıştım. Kasımpaşa için her sene faydalıydım. Aldığım teklif ve istatistikler de bunu gösteriyordu. Kendimi burada bulacağım ve bundan eminim” dedi.

1461 Trabzon’dan transfer edilen Mustafa Akbaş ise çocukluğundan bu yana taraftarı olduğu Trabzonspor’a imza atmasından dolayı büyük mutluluk yaşadığını ve formanın hakkını vereceğini söyledi.

Yine 1461 Trabzon’dan takıma dahil edilen Gökhan Alsan da hayallerinin gerçekleştiğini ve şampiyonluklar yaşamak istediğini anlatarak, “Hayallerim gerçekleştiği için çok mutluyum. Trabzonspor formasını uzun yıllar giyip şampiyonluklar yaşamak istiyorum. Bunu yapmak kolay değil ama elimden gelenin en iyisni yapacağım. Hocamız şans verdiği zaman en iyi şekilde değerlendirmemiz lazım” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Mustafa ile Gökhan 4,5, Şahin ise 3,5 yıllık sözleşmeleri imzalayarak yeni formaları ile basın mensuplarına poz verdi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu