FutbolGündem

Trabzonspor’da sevindirici haber; Giray Kaçar sahalara döndü

Trabzonspor’da sevindirici haber; Giray Kaçar sahalara döndü… Trabzonspor’da, Antalya’daki devre arası kampında geçirdiği kalp rahatsızlığı nedeniyle bir süredir takımdan ayrı kalan Giray Kaçar’ın çalışmalara başlamasının sevinci yaşanıyor.

Yurt içi ve yurt dışındaki tetkiklerinin ardından futbol oynamasına mani bir durumun olmadığı belirtilen başarılı futbolcu, Trabzon’a gelerek düz koşulara başladı. Giray’ın geri dönmesi teknik heyet ve camiayı sevindirdi.

Giray’ın geri dönüp düz koşulara başladığı için savunmada oyuncu arayışlarının olmadığını belirten teknik direktör Şenol Güneş, bilgisi dışında kendi ağzından yazılan transfer haberlerine tepki gösterdi.

Güneş şöyle konuştu; Benim ağzımdan çıkmayan sözlerle haber yapıp onlarla yorum yapan arkadaşlarımız var. Onlar biraz daha dikkat ederse sevinirim. Söylemediğim şeyler üzerine yorum yapmak doğru değil. Yönetimle bir oyuncu muhakemesine girmedim. Zaten yabancı sayısı biraz fazla. Ya bu oyuncuları kaybedeceğiz, ya gelecek oyuncuları kaybedeceğiz. Biz sezon başında bunu yaşadık.

Yabancı olarak eksikliğimizi kapatacak bir oyuncu şuanda görünmüyor. Al al dediğimiz dönemden, ver ver dediğimiz döneme giriyoruz. Bu akışa kaptırırsak hem ekonomik külfet, hem idari ve teknik hatalar yapmak durumunda kalıyoruz. Takımı yenilemek adına yapılacak şeyler ekonomik kaybın yanında teknik olarak da takımı olumsuz etkiliyor. Çünkü eldeki oyuncuları kaybediyorsunuz.

Sayının azalması bizi daha rahat hale getirir. Çünkü oyuncunun da kafası rahat olur o zaman. Bu konuşulan konuların olumsuzluğunu sezon başından beri yaşıyoruz. Kadro oluşturmada yapılan eleştirilere katılıyorum. Ama o eleştirilere bu boyuttan bakarsak bize biraz daha hak verirsiniz.

Hüseyin Avni Aker Stadı’nın zemininden şikayet eden Şenol Güneş, zeminin takımın oyununu etkilediğini savundu.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu