FutbolGündem

Başkan Sadri Şener ve teknik heyet ile futbolcular Trabzon Huzurevi’ndeki yaşlıları ziyaret edip moral verdi!..

Trabzonsporlu yönetici, teknik heyet ve futbolcular, Trabzon Huzurevin’ndeki yaşlıları ziyaret edip hem dualarını aldı, hem de moral verdi.

Başkan Sadri Şener, Teknik Direktör Şenol Güneş ve yardımcıları ile futbolcuların hazır bulunduğu ziyarette, bordo-mavili heyeti huzurevi sakinleri çiçeklerle karşıladı. Başkan Sadri Şener, Şenol Güneş ve futbolcular huzurevi sakinleri ile teker teker tokalaşıp sohbet etti, çeşitli hediyeler verdiler.

Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu İl Müdürü Selim Çelenk, bu sosyal duyarlılıklarından dolayı bordo-mavili ekibe teşekkür etti. Çelenk, ziyaretlerinin birinci amacı huzurevi sakinleri ile sohbet etmek olduğunu bildiklerini belirterek, “Sizlerin duaları ile bu haftaki Beşiktaş maçı öncesi 1-0 öne geçtik diye düşünüyorum. Bundan sonrasını kendilerine bırakıyoruz ve Trabzonspor’un şahlanışını bekliyoruz” dedi.

Başkan Sadri Şener de, devletin yaşlılara bu şekilde sahip çıkmasından onur ve gurur duyduğunu dile getirdi. Bu hafta çok önemli bir maçları olduğunu hatırlatan Şener, şöyle konuştu: Buraya gelerek hem sizlere moral vermek hem de sizlerden moral almak istedik. Bu hafta bizden dualarınızı esirgemeyiniz. İnşallah maçtan sonra tekrar bir gün buraya gelip sizlerle beraber oluruz. Allah sizlere sağlıklı ve huzurlu uzun ömürler versin.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu