FutbolGündem

Trabzonspor, Legia Varşova karşısında galibiyet peşinde!..

Trabzonspor, Legia Varşova karşısında galibiyet peşinde!.. Lider Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi J Grubu’ndaki 4. maçında Legia Varşova ile bu akşam karşı karşıya gelecek. Saat 22.05’de Legia Stadı’nda başlayacak mücadeleyi Ruddy Buquet yönetecek.

Trabzonspor, bu akşam Polonya’da Legia Varşova ile karşılaşacak. Ntvspor’un haberine göre, Bordo – mavili takım, Legia Varşova ile yapacağı UEFA Avrupa Ligi maçı için Baltık ülkesine uçtu. Üç maçta aldığı 7 puanla J grubunda lider olan Trabzonspor, deplasmandan galibiyetle dönmesi halinde 2. tura çıkmayı büyük oranda garantileyecek.

Legia Varşova Stadyumu’nda 22.05’te başlayacak karşılaşmayı Fransa Futbol Federasyonu’ndan Ruddy Buquet yönetecek. Buquet’in yardımcılıklarını Guillaume Debart ve Laurent Stien yapacak.

POLONYALI’LARLA 6. RANDEVU

UEFA Avrupa Ligi J Grubu dördüncü maçında bu akşam deplasmanda Legia Varşova takımı ile karşılaşacak Trabzonspor, Polonya takımlarıyla 6. kez karşı karşıya gelecek. Bordo-mavililer, bugüne dek Polonya temsilcileri karşısında oynadığı 5 maçta 2 galibiyet, 3 mağlubiyet aldı. Bu maçlarda 6 gol atan Karadeniz ekibi, kalesinde ise 11 gol gördü.

İlk olarak 1980-1981 sezonunda Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası’nda Polonya’nın Szombierki Bytom takımı ile eşleşen bordo-mavililer, sahasında 2-1 yendiği rakibi karşısında deplasmanda 3-0 kaybederek elendi.

1998-1999 sezonunda UEFA Kupası 1. turunda bir başka Polonya takımı Wisla Krakow ile eşleyen bordo-mavililer, sahasında 5-1 yenildiği rakibine ikinci maçta da 2-1 mağlup olarak kupadan elenmişti. Karadeniz ekibi, bu yenilgiyle sahasındaki en farklı yenilgiyi almıştı. Trabzonspor, bu sezon UEFA Avrupa Ligi J Grubu’nda Legia Varşova takımını Hüseyin Avni Aker Stadı’nda 2-0 yenerek Polonya takımları karşısında ikinci galibiyetini almıştı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu