GündemTransfer

Nevzat Şakar; Trabzonspor marka bir takım olduğu için Halil Altıntop markayı seçti

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, Halil Altıntop’un marka olan kulübü tercih ettiğini söyledi.

‘Halil Altıntop ile 3 yıllık sözleşme yaptık, transfer hızlı gelişti’ diyen Nevzat Şakar, Radyospor’a yaptığı açıklamada, “Halil Altıntop’la 3 yıllık kontrat imzaladık. Opsiyonu yok. Halil, beğendiğimiz bir futbolcuydu; daha önceden de ilgimiz vardı; ama bu tranfer ani gelişti” dedi.

Yönetici Tuncay Bekiroğlu’nun Halil Altıptop ile görüştüğünü ve anlaşmayı hemen yaptığını belirten Nevzat Şakar, “Trabzonspor marka bir takım olduğu için Halil Altıntop markayı seçti. Halil markayı seçti. Tansfer görüşmemiz son derece kısa sürdü. Biz kendisini transfer etmek istediğimizi söyler söylemez Halil kabul etti. Yönetici Tuncay Bekiroğlu, arkadaşımız kendisiyle görüştü ve anlaşmayı hemen yaptı” şeklinde konuştu.

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar; Trabzonspor’un tercih ettiği oyuncu Trabzonspor’a gelir

Bu transferde Eskişehirspor’la bir yarış içerisine girmediklerini ifade eden Şakar, “Eskişehirspor’un Halil’le ne konuştuğu bilmiyorum, ama biz kimseyle yarışa girmeyiz. Trabzonspor’un tercih ettiği oyuncu Trabzonspor’a gelir. Biz başka takımın ne yaptığıyla ilgilenmiyoruz. Halil’den beklehtilerimiz yüksek. Başarılı olacağına inanıyoruz, güveniyoruz kendisine.” dedi.

Nevzat Şakar; Barış bizim futbolcumuz, kontratını dondurmamız söz konusu değil

Evinde iş yaparken sakatlandığı ve yaklaşık 6 – 7 ay sahalardan uzak kalacağı belirtilen Barış Özbek konusuna da değinen Nevzat Şakar, “Barış Özbek, talihsiz bir sakatlık geçirdi. Ama buna rağmen Barış’la ilgili bir sıkıntımız olmaz. Barış en kısa sürede iyileşip, takımımıza katkı yapacak. Barış’ın kontratını dondurmamız söz konusu değil. Trabzonspor büyük camiadır, kimseye vefasızlık yapmaz. Kontratının dondurulması yorumlarına da katılmıyorum. Bu yanlış bir düşünce” diye konuştu.

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar; Umut Bulut, şu anda bizim mukaveleli oyuncumuzdur

Asbaşkan Nevzat Şakar, Umut’un Fransa’ya transferi konusunda ise, “Umut Bulut, şu anda bizim mukaveleli oyuncumuzdur. Toulouse transferiyle ilgili bir gelişme var; ama kesin verdik diye bir şey söyleyemeyiz” şeklinde konuştu.

‘Trabzonspor’da transfer hiç bitmez; ama hocamızdan gelecek talep doğrultusunda bir değerlendirme yaparız. Transfer bitti demiyoruz. Bitmedi de demiyoruz’ diyen Nevzat Şakar, “Olcan Adın, Cenk Tosun ya de Turgay Bahadır adına bir transfer gelişmesi yaşanır mı?” sorusuna, ise şöyle cevap verdi;

Bu oyuncular Trabzonspor’un beğendiği futbolcular, fakat oyuncuların kulüplerine talepte bulunduk. Bu futbolcuları vermeyeceklerini, şampiyonluğa oynadıklarını söylyediler. Olvan’ın da Cenk’in de Trabzonspor’da başarılı olmasını istiyoruz.

Nevzat Şakar; Biz üzerimize düşeni yaptık, sıra taraftarlarımızda

Nevzat Şakar, üzerlerine düşeni yaptıklarını belirterek, taraftara da bir mesaj verdi. Nevzat Şakar şunları söyledi; Taraftarımız kombinelere büyük bir ilgi gösteriyorlar. Şu anda müthiş bir ilgi var. Kombinelerini alsınlar, kulübümüze gelecek sene destek versinler. Biz yönetim olarak üzerimize düşeni yaptık. Böyle düşünüyoruz. Taraftarımızın da üzerine düşeni yapacağına inanıyoruz.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu