FutbolGündem

Şenol Güneş; Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince lazım olur

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, yanlış yapan her kimse mutlaka bunun sonucuna katlanmak durumunda olduğunu belirterek, “Ama unutulmasın ki, adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur” dedi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, kulübe olan sahiplenmenin artmasının, zorlu yarışta kendilerine en büyük katkıyı yapacağını bildirdi. Şenol Güneş, Trabzonspor Dergisi ‘nin bu ayki sayısındaki yazısında, geride bıraktıkları ayda yaşadıkları bazı gelişmelerin şahsını fazlasıyla üzdüğünü kaydetti. Sürekli fair-play ruhunu ön plana çıkaran bir teknik adam olarak Beşiktaş maçında karşılaştığı olayların rahatsızlığını uzun bir süre üzerinde hissettiğini ifade eden Şenol Güneş, taraftarlardan dilediği özrü yinelediğini belirtti.

Şenol Güneş; Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince lazım olur

Şenol Güneş şöyle devam etti; Bu nedenle tüm spor kamuoyundan, hakemlerden ve taraftarlardan dilediğim özrü yineliyorum. Yanlış yapan her kimse mutlaka bunun sonucuna katlanmak durumundadır. Ama unutulmasın ki, adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur.

Camia olarak ligin geri kalan bölümünde çok dikkatli davranmak zorunda olduklarına vurgu yapan Şenol Güneş, paniğe kapılıp provokasyonlara gelmemeleri gerektiğinin altını çizdi. ‘Bizim işimiz sadece sahada futbol oynamaktır’ diyen Şenol Güneş  şöyle devam etti; Bu felsefemizin herkes arkasında durmalıdır.

Her zamanki gibi sabırla ve sağduyuyla tüm özverilerini sahaya yansıtan oyuncularımıza destek vermeliyiz. Kulübe olan sahiplenmenin artması, zorlu yarışta bize en büyük katkıyı yapacaktır. Ülke futbolunda bilerek ya da bilmeyerek gerginlik oluşturmanın kimseye bir faydasının dokunmayacağını kaleme olan Şenol Güneş, “Aksine futbolumuz zarar görür. Bu yolda sorumluluktan kaçanlar bir gün sıranın kendilerine geleceğini de unutmamalıdırlar” ifadelerini kullandı.

Trabzonspor Yönetimi, Bursaspor maçında seyirci rekoru kırılmasını bekliyor

Trabzonspor ’un ligde hafta sonu sahasında Bursaspor ile oynayacağı maçta seyirci rekoru kırılması bekleniyor.
Trabzonspor Yönetimi ‘nden yapılan  açımlamada, Bursaspor maçında bu sezon itibariyle Hüseyin Avni Aker Stadyumu ’nun seyirci rekorunun kırılmasının beklendiği belirtildi.

Bu sezon ligin ilk yarısındaki Galatasaray karşılaşmasında 21 bin 937 taraftarla en fazla izleyiciyi toplayan Trabzonspor Yönetimi, pazar akşamı bu rakamın daha da yukarılara çıkmasının hedeflendiği ifade edildi. Açıklamada, şu görüşlere yer verildi;

Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen takımımızı bu hafta sonu da yalnız bırakmayacak olan taraftarlarımızın biletlere gösterdikleri ilgi gerek seyirci gerekse hasılat rekorunun kırılacağına olan inancı güçlendirdi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu