GündemTransfer

Bursaspor’lu Eren ve Bucaspor’lu Sercan, 5 yıllılığına Trabzonspor’lu oldu!..

Trabzonspor, Bursaspor ile sözleşmesi biten Eren Albayrak ve Bucaspor’dan Sercan Kaya ile resmi sözleşme imzaladı.

İki futbolcu da Genel Sayman Temel Kazancıoğlu’nun da katılımıyla Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde düzenlenen törenden kendilerini 5 yıllığına bordo-mavili renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Temel Kazancıoğlu, burada yaptığı konuşmada, Trabzonspor’a önümüzdeki 5 yıl hizmet edecek iki genç futbolcuyu kazandırmanın onurunu yaşadıklarını söyledi.

Eren ve Sercan’ın Trabzonspor’a büyük katkılar sağlayacaklarına inandığını dile getiren Temel Kazancıoğlu, “Daha önce oynadıkları takımlarda ve milli takımlarda kendilerinin ispat etmiş arkadaşlardır. Bundan sonraki spor hayatlarında da Trabzonspor’a en yüksek katkıyı vereceklerine inanıyoruz. Kendilerini Trabzonspor forması altında başarılar diliyorum” dedi.

Eren Albayrak & Sercan Kaya; Trabzonspor’un başarısı için elimizden geleni yapacağız

Eren Albayrak da çok güzel ve önemli bir gün yaşadığını belirterek, “Bundan sonra Trabzonspor’ a hizmet edeceğim. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Burada şampiyonluklar yaşamayı geldim” ifadelerini kullandı.
Sercan Kaya ise Trabzonspor camiasını iyi hizmetler verebilmek için burada olduğunu dile getirdi. Sercan Kaya şöyle konuştu; On birlerce kişinin hayalini kurduğu formayı giymek için buradayız. Bu camianın büyüklüğünün de farkındayız.

Bizi güvenenleri mahcup etmeyeceğimize inanıyorum. Bunun için de elimden geleni yapacağım. Temel Kazancıoğlu, daha sonra her iki futbolcuya da TrabzonCell hattı hediye etti. Sercan ve Eren daha sonra idman sahasında yeni formaları ile basını poz verdi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu