GündemTransfer

Trabzonspor, Didier Zokora ile 4 yıllık sözleşme imzaladı

Trabzonspor, İspanya’nın Sevilla kulübünden transfer ettiği Didier Zokora ile resmi sözleşme imzaladı. Fildişi Sahilli oyuncu 4 yıllık sözleşmeye imza attı.

Trabzonspor Kulübü’nden yapılan açıklamada, Zokora’nın resmi sözleşmeyi imzalayarak kulübe gönderdiği bildirildi. Açıklamada, “Sevilla’nın ardından daha önce anlaşma sağlanan Zokora’yla da resmi sözleşme imzalanmış oldu. Fildişi Sahili’li oyuncu bu anlaşmayla 4 yıl bordo-mavili formayı giyeceği açıklandı” ifadelerine yer verildi.

Ayrıca, daha önce pazartesi günü sözleşme imzalayacağı açıklanan Zokora’nın programının eşinin de katılacak olması nedeniyle 1 gün ertelendiği, pazartesi günü İstanbul’a gelerek sağlık kontrolünden geçecek olan futbolcunun salı günü Trabzon’da da basın huzurunda sözleşme imzalayacağı belirtildi.

Ferhat Öztorun burun ameliyatı oldu

Bu arada, Trabzonspor’un genç oyuncularından Ferhat Öztorun’un, burnundaki tıkanıklık ve kemik eğriliği sebebiyle İstanbul Bahçelievler Medical Park Hastanesi’nde başarılı bir operasyondan geçirildiği bildirildi. Başaralı bir operasyon geçiren Ferhat’ın, sezon öncesi kamp dönemine sorunsuz bir şekilde yetişeceği açıklandı.

Eren Albayrak ve Sercan Kaya 8 Haziran’da sözleşme imzalayacak

Trabzonspor, Eren Albayrak ve Sercan Kaya ile 8 Haziran’da sözleşme imzalayacak. Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamada, Eren Albayrak ve Sercan Kaya’nın 8 Haziran Çarşamba günü kendilerini Bordo-mavili renklere bağlayan sözleşmeleri imzalayacakları bildirildi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu