GündemTransfer

Ali Tandoğan ve Doğa Kaya Medical Park Antalyaspor’da

Medical Park Antalyaspor, Eskişehirspor’dan Doğa Kaya ve Busaspor’dan da Ali Tandoğan’ı renklerine bağladı.

Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Medical Park Antalyaspor ligin bitimiyle iç ve dış transfer çalışmalarını hızlandırdı. Bir hafta içerisinde transfer çalışmalarını tamamlayıp yeni sezona fırtına gibi girmek isteyen Medical Park Antalyaspor, bugün Eskişehirspor’dan Doğa Kaya ile bir yıllık, Bursaspor’dan da Ali Tandoğan ile de 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Bursasporla sözleşmesi sona eren başarılı futbolcu Ali Tandoğan, Medical Park Antalyaspor maçında sakatlandığını o zaman Antalyaspor Başkanı Hasan Akıncıoğlu ve Teknik Direktör Mehmet Özdilek’in kendisi ile çok ilgilendiğini belirtti. Kendisine gösterilen ilgiden dolayı çok mutlu olduğunu ve kendisinin duygusal bir insan olduğunu kaydeden Ali Tandoğan şöyle konuştu; Transferimde bu ilgi alaka etkili oldu. İnşallah Bursaspor’da takım olarak yaşadığımız başarıları burada da yaşarız.

Medical Park Antalyasporla bir yıllık sözleşme imzalayan Doğa Kaya’da, sezon bitmeden kırmızı-beyazlı kulüple anlaştığını, Antalya’da başarılı olacağına inandığını ifade etti. Eskişehir’de uzun süre forma giydiğini kaydeden Doğa Kaya, “Eskişehir’de uzun süredir oynuyordum artık yüzümün eskidiğini taraftarın benden sıkıldığını düşünerek kendi inisiyatifimle kulüpten ayrıldım” diye konuştu.

Kadrolarına başarılı oyuncuları kattıkları için mutlu olduklarını ifade eden Medical Park Antalyaspor 2. Başkanı Ali Yılmaz, yarında kırmızı-beyazlı kulüpte Bucaspor’dan Musa Aydın’ı renklerine katacaklarını hatırlattı. Açıklamalarının ardından çiçeği burnunda iki transfer Medical Park Antalyaspor formasıyla birlikte fotoğraf çektirdi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu