GündemTransfer

Brezilyalı golcü Paulo Henrique Trabzonspor’da

Karadeniz fırtınası transferlere devam ediyor. Trabzonspor, geçtiğimiz sezon Belçika’nın Westerlo takımında kiralık oynayan Paulo Henrique Carneiro Filho ile anlaştı.

Didier Zokora ile Sercan Kaya’yı renklerine bağlayan Trabzonspor, son olarak Westerlo’da forma giyen golcü Paulo Henrique Carneiro Filho’yu transfer etmek için prensip anlaşmasına vardı.

Ntvspor.net’in haberine göre,  Trabzonspor’un prensip anlaşmasına vardığı Paulo Henrique, Brezilyalı bir forvet ve henüz 22 yaşında.

Paulo Henrique Kimdir?

Belçika’nın Westerlo takımından transfer edilen 23 yaşındaki golcü oyuncu, futbola 2006 yılında Atletico Mineiro’da başladı. 2007 yılında Hollanda’nın Heerenveen takımına transfer olan Paulo Henrique 3 sezon içerisinde 55 maçta 16 gol kaydetti.

Daha sonra Desportivo Brasil’e transfer olan Paulo Henrique Carneiro Filho, bu takımda hiç forma giymeden önce Palmerias’a hemen ardından da Westerlo’ya kiralandı. Belçika takımında kiralık olarak oynayan Paulo Henrique Carneiro Filho, yeni başlayan kariyerinin altın çağını ise burada yaşadı. Henrique, 31 maçta 18 gol kaydetti.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu