GündemŞike ÇetesiŞike DedikodularıŞike Dosyaları

Trabzonspor Genel Sekreteri Yener’den Mosturoğlu’na sert cevap; Yarası olan gocunur

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, suçlayıcı açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu’na sert cevap verdi.

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasındaki tartışma ligin sona ermesinin ardından da devam ediyor. Dün TRT 3’de katıldığı basın tribünü programında Trabzonspor’u suçlayıcı açıklamalar yaparak, “Kuralları bilmiyorlar. Spora özgü kararların Tahkim sürecine tabii olduğu ve oradaki kararların kesin ve nihai olduğunu bilemiyorlar. Bunu bilmekten bile acizler” ve “Lig tescil edilemez diyenler bunu nasıl söyleyebiliyor?

İçimiz çok rahat ve ferah bir şekilde Emenike’yi transfer ettik. Mesajı atan Emre değil, niye tartışılıyor anlamadım” diyen Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu’na cevap Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener’den geldi. Hasan Yener, yaptığı açıklamada, “Fenerbahçe bazı şeylerin açığa çıkmasından çok rahatsız oldu” dedi.

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener; Ortada bazı belgeler var

Spor61.net’in haberine göre Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, Trabzonspor olarak yasal haklarını, yasal yerlere başvurarak kullandıklarını belirterek şöyle konuştu; Bildiğiniz gibi Ahmet Bulut’un menajerlik şirketi Liechtenstein’a kayıtlı olup, FIFA menajeri statüsünde görev yapıyor. Dolayısıyla bu tür faaliyetlerde bulunan menajer içinde FIFA’ya başvurulması son derece normal.

Kaldı ki ortada savcılığa yapılmış başvurular var. Elde hem çekilen mesaj metinleri, hem de bazı görüşmelerin belgeleri var. Dolayısıyla Türkiye de temiz futbol sadece lafla olmuyor, bazı olayların, bazı suç unsuru oluşturabilecek şeylerin üstüne gitmekle temiz futbol olur” dedi.

Hasan Yener; Yarası olan gocunur!..

Temiz futbol için her türlü eylemde bulunacaklarını da belirten Hasan Yener sözlerini şöyle tamamladı; Yoksa temiz futbol lafta kalır. Temiz futbol için hiçbir eylemde bulunmazsanız, Türk futbolu bundan ileriye gidemez. Bu tür olaylar Türk futboluna yara verir ama soruşturma yapılır. Soruşturma sonucunda gerçekler ortaya çıkarsa temiz futbolda gerçekleşmiş olur.

Yarası olan gocunur. Trabzonspor olarak dik duruşumuzu sürdüreceğiz. Taraftarlarımız endişe etmesin, önümüzdeki yıl oluşturacağımız kadro ile hem Avrupa da, hem de Süper Lig de başarılı olacağız” dedi. Yener, “Günahların takımı Fenerbahçe” yazılı pankarttan yedikleri 15 bin TL’lik para cezasına yaptıkları itirazın reddedilmesiyle ilgili olarak ise, “Tahkim kurulunun bu kararını kamuoyunun tartışmasına açıyoruz.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu