FutbolGündem

Trabzonspor ‘lu Umut Bulut; Biz sahada konuşacağız / Trabzonspor Haberleri

Trabzonspor Haberleri / Trabzonspor ‘lu golcü oyuncu Umut Bulut, bu sezon yıllardır özlenen şampiyonluğa ulaşacaklarına inandığını söyledi.

Trabzonspor ’un resmi ürünlerinin satıldığı TS Club mağazalarının yeni şubesi Trabzon Varlıbaş Atapark Alışveriş Merkezi ’nde açıldı. Açılışa Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Kulüp Başkanı Sadri Şener, Teknik Direktör Şenol Güneş, yönetim kurulu üyeleri, VARYAP Genel Müdürü Erdinç Varlıbaş, futbolculardan Umut Bulut, İbrahim Yattara ile çok sayıda taraftar katıldı.

Açılış kurdelesini hep birlikte kestikten sonra mağazayı gezen Başkan Sadri Şener ile Teknik Direktör Şenol Güneş, üzerinde 61 yazan şapkalardan taktı. Başkan Sadri Şener, burada yaptığı konuşmada, TS Clup’un geçen sezon yüzde 43’lük büyüme gerçekleştirdiğini belirtti. Şener, yeni mağazanın da Trabzonspor’a ekonomik katkı sağlamasını beklediklerini ifade etti.

Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçoğlu da şampiyonluk konusunda Başkan Şener ve teknik direktör Güneş’in çok temkinli konuştuğunu hatırlatarak, “İnşallah Trabzonspor, uzun yıllar beklediği şampiyonluğu göğüsleyecek. Biz de bu yolda kendilerini sonuna kadar destek vereceğiz” dedi.

Teknik direktör Şenol Güneş ise taraftarların maçlarda, her zaman yanlarında olmasını isteyerek, “Sizlerde Trabzonspor’u çok seviyorsunuz. Hepinizi bekliyoruz. Ürünlerinizi alırken lisanslı olmasına dikkat edin” diye konuştu. Golcü Umut Bulut da sahada konuşacaklarını vurgulayarak, “Taraftarlarımızdan destek bekliyoruz. Biz mücadelemizi saha içinde yapacağız. Sahada konuşacağız. İnşallah bu sezon özlenen şampiyonluğa ulaşırız” ifadelerini kullandı.

Açılışta ilk alışverişi kaptan İbrahima Yattara yaptı

Konuşmaların ardında mağaza gezilirken ilk alışverişi ise takım kaptanı İbrahim Yattara yaptı. Kasaya 100 TL veren ve 70 TL değerindeki formayı alan İbrahim Yattara, görevliye, ‘Para üstü yok mu?” diye sordu. Kasiyer Yattara’ya para üstünü vermeye hazırlanırken devreye giren Başkan Şener, “İlk siftahın üstü verilmez, para üstü yok” dedi.

Bunun üzerine ise Yattara, “Başkanım sen primleri verdin ilk alışı ben yaptım. Artık yeni prim yatırırsın” ifadesini kullandı. Daha sonra İbrahim Yattara ile Umut Bulut, bordo-mavili taraftarlara imza dağıttı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu