FutbolGündem

Trabzonsporlu Yattara: Artık bizim için tek yol şampiyonluk

Trabzonspor’un Gineli kaptanı İbrahima Yattara, bu sezon çok iyi bir grafik çizdiklerini belirterek, “Artık bizim için tek yol şampiyonluk” dedi

Spor Toto Süper Lig’de ilk yarının bitimine bir hafta kala en yakın rakibinin 5 puan önünde liderliğini sürdüren Trabzonspor’da gözler bu hafta oynanacak Kardemir Karabükspor maçına çevrildi. Bordo-mavililer, ilk devrenin son maçını da kazanıp hem puan farkını korumak, hem de tatile moralli çıkmak istiyor.

Trabzonsporlu futbolcular İbrahima Yattara ile Burak Yılmaz da ligde ilk yarının son haftasında sahalarında ağırlayacakları Kardemir D. Ç Karabükspor maçını da kazanıp devreyi galibiyetle kapatmak istediklerini dile getirdi.

Bordo-mavili takımın kaptanı İbrahima Yattara, İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında alınan 3 puanla puanlarını 39’a çıkardıklarını hatırlatarak, “Bu sezon ligde çok iyi bir grafik çizdik. Artık bizim için tek yol şampiyonluk. Bu şehir ile taraftarlarımız şampiyonluğu sonuna kadar hak ediyorlar. Elimizden gelen tüm çabayı ortaya koyup onlara bu hediyeyi vermek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Trabzonspor’un golcüsü Burak: Kardemir Karabükspor galibiyetiyle rakiplerimizle aramızdaki farkı koruyacağız

Son haftalarda attığı gollerle dikkatleri çeken Trabzonsporlu Burak da, İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında çok önemli bir galibiyet elde ettiklerini hatırlattı. Başarılı futbolcu, “İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı bizim için önemli bir virajdı. Bu zor maçın taraftarımızın yoğun desteğiyle üstesinden geldik. Kazandığımız için çok mutluyuz” dedi.

Ligin son maçında da Karabükspor’la önemli bir maç oynayacaklarına işaret eden Burak, şöyle devam etti:  Kardemir D. Ç. Karabükspor hem kendi sahasında hem de deplasmanlarda iyi ve kontrollü oynayan bir ekip. Ancak bizde devre arasına galibiyetle girmek istiyoruz. 3 puan almamız durumunda rakiplerimizle aramızda farkı koruyacağımız. Belki de farkı açacağız.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu