FutbolGündem

U17 Milli Takımımız, San Marino’yu 2-0’la geçti

U17 Milli Takımımız, 2011-12 U17 Avrupa Şampiyonası Eleme Turu 3. Grup’taki ikinci maçında San Marino’yu 2-0 yendi.

Makedonya’nın Strumica şehrindeki Kukus Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada Milli Takımımızın gollerini 59 ve 72. dakikalarda Atabey Çiçek kaydetti.

Milli Takımımızın mücadele ettiği 3. Grup’ta oynanan günün diğer maçında ise İskoçya, Makedonya’yı 1-0 mağlup etti. Millilerimiz gruptaki üçüncü maçını 29 Ekim Cumartesi günü saat 15:00’te İskoçya ile oynayacak. Grubun diğer karşılaşmasında ise Makedonya ile San Marino mücadele edecek.

Stat: Kukus
Hakemler: Sven Bindels (Lüksemburg) Roland Flenghi (Lüksemburg), Dejan Kostadinov (Makedonya), Faton Mustafi (Makedonya)
San Marino: Elia Benedettini, Davide Cesarini (Dk. 63 Luca Righi), Francesco Cherubini, Luca Censoni (Dk. 54 Marco Benvenuti), Francesco Severi, Juri Biordi (K), Luca Ceccaroli, Lorenzo Francini, Gian Luca Proli, Nicolo Venerucci (Dk. 65 Edoardo Tosi), Mattia Censoni
Türkiye: Murat Demir, Ümit Karaal, Melih Yağcı, Özgür Özdemir, Yavuz Koç (Dk. 34 Turhan Alper Turgut), Taylan Antalyalı (K) (Dk. 80+3 Çağrı Gülcü), Atabey Çiçek, Ali Çelik (Dk. 51 Burhan Yıldız), Nuri Aydın, Batıcan Aday, Hasan Karakaş
Goller: Dk. 59 ve 72 Atabey Çiçek (Türkiye)
Sarı Kartlar: Dk. 39 Mattia Censoni, Dk. 40+1 Luca Censoni, Dk. 76 Luca Ceccaroli (San Marino)

52 takımın 13 ayrı grupta mücadele ettiği 2011-12 UEFA U17 Avrupa Şampiyonası Eleme Turu sonunda, gruplarını birinci ve ikinci sırada tamamlayan 26 takım ve tüm grupların en iyi iki 3.’sü Elit Tur’a yükselmeye hak kazanacak. En iyi iki 3. hesaplanırken takımların grup sonuncuları ile oynadıkları maçlar dikkate alınmayacak.

28 takımın mücadele edeceği Elit Tur’da ise takımlar 4’erli 7 grupta yer alacak. Elit Tur sonunda 7 tane grup lideri Mayıs 2012 tarihlerinde Slovenya’da düzenlenecek olan finallere katılma hakkı kazanacak. Ev sahibi Slovenya ise finallere direkt olarak katılacak.

U  17 Milli Takım Puan Cetveli Ve Maç Programı 

 

 

 

 

 

 

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu