DünyaGündem

Vahid Halilhodziç, Bosna Hersek Milli Takımı’nın başına geçiyor!..

Vahid Halilhodziç, Bosna Hersek Milli Takımı’nın başına geçiyor!.. Bosna Hersek Futbol Federasyonu, Saffet Susiç’le yolların ayrılmasından sonra teknik direktörlük koltuğu için düşünülen isimler arasına Vahid Halilhodziç’i de ekledi.

Saffet Susiç ile yolların ayrılmasından sonra teknik adam arayışlarına giren Bosna Hersek Federasyonu’nun listesinde ünlü teknik adam Vahid Halilhodziç de bulunuyor. Ntvspor’un haberine göre, konuyla ilgili Bosna basınına konuşan Halilhodziç “Şu an için net bir bir cevap veremem. Taraftarın benim yanımda olması, istemesi ve beni unutmaması çok güzel” dedi.

Ünlü teknik adam, yıllarca çeşitli ülkelerde görev yapmış ve ülkesinden uzak kalmıştı.

TARAFTARLAR DA İSTİYOR

Bosna Hersek’in en önemli haber portallarından Klix’in “Bosna Hersek Milli Takımı’nın başında kimi görmek istersiniz?” anketine katılan Bosnalı taraftarlar, açık ara Halilhodziç’i istiyor. Klix’in anketinde milli takım için ismi ilk sırada geçen Halilhodziç yüzde 56 oy alırken onu yüzde 16 ile Sergej Barbarez takip ediyor.

Hem gazetecilerden hem de Bosnalı taraftarlardan çok sayıda telefon aldığını söyleyen Halilhodziç, henüz bir karar vermediğini söyledi. EURO 2016 elemeleri B grubu’nda yer alan Bosna Hersek 4 maç sonunda galibiyet alamazken sadece 2 puan toplayabildi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu