FutbolFutbolda ŞiddetGündemŞike ÇetesiŞike DedikodularıŞike Dosyaları

Şike Soruşturması son dakika; Sinan Engin serbest bırakıldı

Beşiktaş Spor Kulübü eski menajeri ve futbol yorumcusu Sinan Engin, Futbolda şike soruşturması kapsamında şüpheli sıfatıyla ifade verdi. Sinan Engin ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Savcılık sorgusunun ardından serbest bırakılan Sinan Engin, “Aziz başkanla yapmış olduğum sohbetler konuşuldu. Şike veya teşvikle ilgili hiç bir konuşmam ya da herhangi bir şeyim yok. Tamamıyla bilgime başvuruldu” dedi.

Sinan Engin, çıkışta basın mensuplarına açıklamada bulundu. Savcının daveti üzerine geldiğini belirten Sinan Engin, “Kendisiyle 2 saat sohbet ettik. Bazı konularda bilgime başvurdu. Bazı şeyler gizlilik olduğu için anlatmak istemiyorum ama genel olarak Aziz başkanla yapmış olduğum sohbetler konuşuldu. Şike veya teşvikle ilgili hiç bir konuşmam ya da herhangi bir şeyim yok. Tamamıyla bilgime başvuruldu. Bazı fotoğraflar gösterdi. ‘Bu da nedir? Bu nedir? şeklinde sorular yöneltildi. Tamamen bilgime başvuruldu” diye konuştu.

Sinan Engin, “Teknik takibe alınmış mısınız? şeklindeki soruya “Hayır, Aziz başkan dinlendiği için ben de dinlenmişim” diye karşılık verdi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu