DünyaGündem

Atletico Madrid’te Arda Turan şoku!..

NationalTurk’ün haberine göre, İspanya Kral Kupası çeyrek finali rövanşında, deplasmanda Athletic Bilbao ile karşılaşacak Atletico Madrid’de milli futbolcu Arda Turan, 19 kişilik kadroya alınmadı.

Atletico Madrid’in dünkü antrenmanında sağ ayak arka adalesinde ağrı hisseden Arda’nın “fazla yüklenmeden kaynaklanan” bir sakatlığı olduğunu açıklayan İspanyol kulübü, Türk futbolcunun maç kadrosuna alınmamasına karar verildiğini açıkladı.

Atletico’da Arda dışında sakatlıkları olan Tiago, Guilavogui ve Oliver de Bilbao’ya götürülmezken, uzun süren sakatlıktan çıkan Mario Suarez, kadroya dahil edildi. Atletico Madrid, Kral Kupası çeyrek finalinin ilk maçında Athletic Bilbao’yu 1-0 yenmişti.

Bu arada Kral Kupası’nın son galibi Atletico Madrid’in teknik direktörü Diego Simeone, düzenlediği basın toplantısında ”Çok güzel bir futbol gecesi olacak. Şansın iki takım için de yüzde 50 olduğunu düşünüyorum” dedi. Kendi oyun stilleri olduğunu ve bunu değiştirmediklerini ifade eden Simeone, şunları söyledi;

“Rakibe göre daha atak ya da daha defansif oynuyoruz. Bilbao’nun maça çok baskılı başlayacağını sanıyorum. Bizim için zor ve sert bir maç olacak ama güzel futbol sergilenen, heyecanlı, tutkulu ve yoğun bir maç olacağını düşünüyorum.”

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu